Kim Bildsøe rejser fra kæresten: Nyt job i London

Nyhedsværten skal arbejde i den engelske hovedstad. Kæresten, Divya Das, bliver i Danmark

Foto: Kim Bildsøe har været vært på DR's TV Avisen siden 2007. Foto: Lars E. Andreasen/DR
Foto: Kim Bildsøe har været vært på DR's TV Avisen siden 2007. Foto: Lars E. Andreasen/DR
Følg Danske kendte

Efter knap ti år som vært på DR's 'TV Avisen' får Kim Bildsøe Lassen nyt job. Den 53-årige tv-journalist siger farvel til rollen som nyhedsvært og goddag til et liv som korrespondent i London.

- Engang imellem har jeg godt af at blive bragt ud af min 'comfort zone' og kastet ud i nye opgaver. Og så har jeg længe haft lyst til at komme i marken igen. Jeg opfatter mig selv som journalist mere end som vært, og det er en helt unik mulighed for at arbejde med, hvad der kommer til at ske i vores del af verden den kommende tid, forklarer han med henvisning til briternes farvel til EU.

Her er årets bedste nyhedsværter

I DR's pressemeddelelse om jobskiftet siger Kim Bildsøe, at han elsker jobbet som studievært på 'TV Avisen', og det har da heller ikke været en let beslutning for ham at forlade det.

- Det bliver meget specielt, og det har været meget med i mine overvejelser. Men vi har aftalt, at når jeg er færdig i London, vender jeg tilbage, siger Kim Bildsøe Lassen, som foreløbig er udsendt på en to-årig kontrakt.

Jobbet som korrespondent er dog ikke nyt for ham. Den garvede tv-journalist var USA-korrespondent fra 2001 til 2005 og i Mellemøsten fra 1994 til 1997.

Divya Das og Bildsøe står frem som kærester

- Jeg boede i USA under 11. september og de følgende år, hvor man gik i krig i Irak og Afghanistan. Jeg arbejdede nonstop i de år, og det kommer jeg også til i London. Når først briterne for alvor skal melde sig ud af EU, kommer det til at få en kolossal indflydelse på deres samfund og på hele EU, så jeg får meget travlt. Men det har man også som vært, og jeg kan rigtig godt lide mit arbejde, fortæller han.

Kim Bildsøe har endnu ikke fundet ud af, hvor han skal bo i den engelske hovedstad.

- Jeg har været ovre at kigge, men det er endnu ikke helt på plads, siger DR-profilen, som kommer til at bo alene i London.

Han har to voksne børn på 22 og 25 fra sit tidligere ægteskab, og kæresten, Divya Das, bliver i Danmark.

Kærester uden fælles bopæl

- Divya beholder sit job i Odense, som hun er rigtig glad for, så vi kommer til at bruge lufthavnen en hel del. På den måde ligger London dejligt tæt på. Det tager jo ikke længere tid, end det tager at køre med tog til Aalborg, og det er nærmest billigere at flyve til London, siger den kommende korrespondent, som altså er indforstået med et langdistanceforhold.

- Det kan man sagtens, Det bliver på alle måder godt, lyder det fra nyhedsværten.

I marts sidste år stod Kim Bildsøe og TV2-nyhedsværten Divya Das frem som kærester, da de ankom sammen til Billed Bladets tv-pris på Hotel D'angleterre. Foto: Jonas Olufson
I marts sidste år stod Kim Bildsøe og TV2-nyhedsværten Divya Das frem som kærester, da de ankom sammen til Billed Bladets tv-pris på Hotel D'angleterre. Foto: Jonas Olufson

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.