Annonce:
Annonce:

Kim Larsen scorer millioner - så rig er han

Igen i år kan Kim Larsen sige goddag til et par millioner, som sender nationalskjaldens egenkapital op på 68 millioner kroner

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

'Jeg har ikke nogen penge og ikke noget job det har været sådan længe. Gud ved om det nogensinde - nogensinde holder op.'

Hvis pengene var små i 1976, hvor Kim Larsen skrev 'Det er en kold tid', må man sige, at hans håb om ændring er gået i opfyldelse. Langt ind i himlen endda.

Kim Larsens publikum tissede i kroge og krus

Nationalskjalden skovler millioner ind, og han har gjort det i en del år efterhånden. Seneste regnskab fra musikeren er netop kommet.

Overskuddet i Kim Larsen Aps lyder på 2,3 millioner kroner, og dermed banker Kim Larsen sin egenkapital op på 62 millioner kroner.

Tivoli lukker dørene til Kim Larsen-koncert

Dertil kommer hans andet selskab, som nok kommer ud med et underskud på 91.753 kroner, men der er masser af kærlighed i selskabet. Kim Larsen bruger nemlig hjerter som punkttegn i stedet for den klassiske runde prik. Og egenkapitalen er da også stadig på 6,1 millioner kroner.

Pengene kommer blandt andet fra selskabet, som han har med Gasolin-bandet. Af selskabets beskrivelse fremgår det, at det blandt andet administrerer rettigheder og lavet filmproduktion. Det tjente selskabet lidt over en halv million på, hvilket Larsen får mellem 20-25 procent af. Dertil kommer investering i værdipapirer.

Alt i alt Kim Larsens samlede formue på 68 millioner kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: