Kira Eggers afslører: Kæreste med politimand

Den personlige træner bor allerede sammen med kæresten, som hun har været sammen med i et halvt års tid

Kira Eggers skal snart hjælpe veninden Julie Rugaard med at komme i form efter fødslen af hendes andet barn. Foto: Henning Hjorth
Kira Eggers skal snart hjælpe veninden Julie Rugaard med at komme i form efter fødslen af hendes andet barn. Foto: Henning Hjorth
Følg Danske kendte

Kira Eggers havnede midt i en mediestorm, da hun sammen med flere andre kendte deltog i programmet 'Min fede træner' på TV3.

Her tog Kira hele 17 kilo på for at hjælpe en overvægtig dansker med at tabe sig.

Men her et par måneder efter tv-programmet er den 42-årige ved at ligne sit gamle jeg.

- Jeg mangler lige fem kilo, men jeg kan da passe mit tøj igen. Jeg hviler ret meget i mig selv og min krop, så selvom jeg da er lidt forfængelig, så generer det mig ikke at være lidt overvægtig. Nu endte jeg godt nok med at være svært overvægtig, men alligevel, forklarede hun, da Ekstra Bladet mødte hende til 'Vi Elsker 90'erne' i Rødovre.

Se Kiras vilde forvandling: Indtog 6000 kalorier om dagen

- Hele processen har været virkelig god for min forretning. Der er mange, der henvender sig, der gerne vil lære at administrere deres kost og som måske gerne vil lære mere om plantebaseret kost. Men der er også mange, der vil have hjælp til at komme i form. Jeg tror, mange mener, at jeg er god til at sætte mig i deres sted.

Så ’Min fede træner’ har været godt for business?

- Ja! Før var der måske ikke så mange, der vidste, hvad jeg lavede, og det gør de nu, så det har været super positivt for mig, lød det fra Kira, der blev uddannet personlig træner i 2012.

Kira Eggers har i flere år hjulpet folk til at komme i form og smide de overflødige kilo - her er det Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell, hun svinger pisken over. Foto: Jonas Olufson
Kira Eggers har i flere år hjulpet folk til at komme i form og smide de overflødige kilo - her er det Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell, hun svinger pisken over. Foto: Jonas Olufson
 

Og på privatfronten ser det godt ud for Eggers.

- Jeg har en kæreste, jeg bor sammen med. Jeg har kendt ham i et halvt år, men vi var venner før. Jeg har bare lovet ikke at fortælle, hvem han er.

Men I bor allerede sammen?

- Ja. Jeg tror, det hele går lidt hurtigere i vores alder. Der er ingen grund til at spilde tiden, hvis man godt ved, hvad man vil. Og der kan det være en fordel at være venner først.

Kira Eggers har tidligere dannet par med kendte mænd som Søren Rasted, fodboldspilleren Thomas Gravesen og Brian Sandberg.

Hendes nuværende kæreste er ikke i medierne og vil helst forblive anonym lidt endnu.

- Han arbejder indenfor politiet og har ikke brug for at stå offentligt frem. Det er også meget rart at tage det meget stille og roligt i starten, lød det.

Skal hjælpe kendte i form
Kira har de seneste måneder fået Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell i form. Nu gælder det to kendte kvinder - nemlig skuespilleren Vicki Berlin og den tidligere Blå Øjne-sangerinde Julie Rugaard, der skal igennem et hardcore vægttabs- og træningsforløb sammen med Kira i Ekstra Bladet.

- Hun står med en øl i dag, men det bliver sidste gang i lang tid, lød det med et grin fra Kira om veninden Julie, der blev mor til datteren Bjørk for fem måneder siden.

- Jeg synes jo, hun ser godt ud, men hvis hun ikke selv synes det endnu, er det jo det, der tæller, konstaterede hun.

Derudover er hun personlig træner for Tina Lund, når hun er i Danmark.

Julie 'Blå Øjne': Min far skulle smides på gaden

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.