Kira Eggers: Min veninde knaldede min kæreste

Bloggeren beretter om sin værste nytårsaften

Kira Eggers gav en veninde en billet til Los Angeles, hvorefter veninden knaldede hendes kæreste. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Kira Eggers gav en veninde en billet til Los Angeles, hvorefter veninden knaldede hendes kæreste. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Når Kira Eggers i morgen tager hul på nytårsaften, kan den umuligt blive værre end den, hun havde for ti år siden, da hun stadig boede i Los Angeles.

sin blog beskriver hun, hvad hun kalder sin værste nytårsaften ever.

'En jul, hvor jeg var der alene uden familie, savnede jeg selskab. Det var 2004, tror jeg nok. Jeg tog derfor kontakt til en tæt veninde – lad os kalde hende Malene – og spurgte, om jeg måtte invitere hende til LA fra Danmark over nytår. Altså som i at jeg betalte billetten for hende. Det var hun meget interesseret i, og aftalen faldt på plads', skriver Kira.

Kira Eggers: Ville ikke være nøgenmodel i dag

I indlægget afslører hun, at hun dengang var kæreste med en verdenskendt skuespiller.

'Jeg havde i et års tid set noget til en skuespiller, hvis navn jeg vil undlade at nævne, vi ved jo hvor glade de er for at sagsøge folk i USA. Jeg kan da nævne, at han er en af hovedrollerne i et tv show, der hedder CSI, som Malene fulgte med i, og derfor blev hun jo ekstra begejstret, da jeg så nævnte, at vi skulle holde nytår med ham på den klub, han ejede en bid af, den gang.'

Malene blev så koblet på skuespillerens assistent og de begyndte at spise. Men hurtigt fornemmede Kira, at alt ikke levede op til Malenes forventninger.

TV: Se Kira Eggers i cykeltøj

'Som aftenen skred frem, blev hun dog alligevel træt af min dates assistent og vendte igen opmærksomheden tilbage på min date. Til alle gæsters store forbløffelse og irritation. Det blev mere og mere pinligt', beretter Kira Eggers.

Hele selskabet skulle sove hos skuespilleren. Her blev Malene ved med at insistere på, at hun ville sove sammen med Kira og hendes kæreste.

'Det var så underligt og upassende, at hun blev ved med at insistere på at sove i vore seng'.

Malene måtte dog pænt holde sig væk. Lige indtil næste morgen.

Kira Eggers' bedste råd til en lækker sommerkrop

'Jeg gik ud for at tage telefonen, og ti minutter inde i samtalen gik det op for mig, at døren var blevet lukket ind til soveværelset og da jeg blev mistænksom, gik jeg over og åbnede den. Hvem fandt jeg nøgne i sengen i gang med en omgang sex for fulde gardiner? Jo- jo! Den er god nok!  Hun sad helt nøgen oven på ham, han så forvirret ud og jeg smækkede døren og gik. Faktisk tror jeg nok han spurgte om jeg ikke ville være med. For real', skriver Kira Eggers.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Kira, der ikke havde tid til at komme med yderligere forklaringer om den uheldige nytårsaften.

Du kan følge Kira på hendes blog.


Kira Eggers gæstede senest Dan Rachlins program 'Dans med de kendte', hvor hun fortalte om sin tid som nøgenmodel