Klækkeligt millionbeløb: Modeguru sælger ud

Kim Grenaa har valgt at sætte sin Lyngby-villa til salg efter en stor renovering

Kim Grenaa (i midten) har valgt at sætte sin villa til salg. Foto: Mogens Flindt
Kim Grenaa (i midten) har valgt at sætte sin villa til salg. Foto: Mogens Flindt

En kulisse til den amerikanske tv-serie Mad Men eller en dansk 60’er villa i en københavnsk forstad.

Selvom man måske kunne blive lidt i tvivl, er det det sidste, som modemanden og smagsdanneren Kim Grenaa netop har sat til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Kim Grenaa købte huset tilbage i 2017, men nu efter tre år og en istandsættelse er det seks-værelses store murstenshus med påklædningsværelse og træningsrum til salg igen.

Modeguruens hus kan købes for 7,75 millioner kroner, som er det beløb, der står på til salg-skiltet.

Det 147 kvadratmeter store arkitekttegnede hus ligger i Hjortekær tæt på Dyrehaven nord for hovedstaden og blev bygget i 1963.

En tidsperiode, der - ifølge mæglerfirmaet Siesbye Kapsch - præger huset, der netop er renoveret 'med respekt for de oprindelige detaljer', der blandt andet tæller en opmuret pejs i stuen og ovenlys i gangen.

Herunder kan du se billeder fra boligen:

Foto: Siesbye Kapsch
Foto: Siesbye Kapsch

Foto: Siesbye Kapsch
Foto: Siesbye Kapsch

Foto: Siesbye Kapsch
Foto: Siesbye Kapsch
 

TV2 med trist nyhed: - Det gør mega ondt

Dyre, dyrere, Nordsjælland
Huspriserne i boligområderne nord for København ligger notorisk i den helt høje ende, hvilket også er tydeligt på de aktuelle kvadratmeterpriser på villaerne, der lige nu er udbudt til salg.

Udover bydelene Østerbro og Frederiksberg inde i hovedstaden er det postnumre som Klampenborg, Charlottenlund, Hellerup og Gentofte, der ligger helt i top, viser tal fra Boliga.dk.

Det smitter også af på postnummeret Lyngby,  hvor Kim Grenaas villa ligger. Her koster en gennemsnitlig huskvadratmeter 38.000 kroner, hvilket gør området til det niende dyreste sted i landet at købe hus i øjeblikket.

Svimlende pris: Ung iværksætter i vild bolighandel

Det er dog et stykke under den kvadratmeterpris, modemandens hjem står til salg for. Den lyder nemlig på 52.721 kroner.

Kim Grenaa havde i mere en 20 år et kreativt partnerskab med modeeksperten Uffe Buchard i Style Counsel og senere GrenaaBuchard. 

I dag har Grenaa sit eget firma Grenaa Creative, hvor han konceptudvikler mode- og livstilskampagner for blandt andet Designers Remix, Hugo Boss og H&M.

Se Kim Greenas 60'er-villa her.