Klaus Pagh fylder 84: - Hvis jeg når det

Den kendte teatermand har fødselsdag mandag

Klaus Pagh med sin kone, Nancy. Foto: Jonas Olufson
Klaus Pagh med sin kone, Nancy. Foto: Jonas Olufson

Klaus Pagh har fødselsdag i morgen, mandag 29. juli.

Og modsat sidste år, hvor den kendte skuespiller, teaterdirektør og levemand var i tvivl, om han overhovedet ville overleve, så ser verden heldigvis meget anderledes ud i år.

- Jeg tror, jeg overlever min fødselsdag i hvert fald. Tænk, så bliver jeg 84, hvis jeg når det – der er jo to dage til endnu, siger han med et grin til Ekstra Bladet lørdag.

I begyndelsen af juli sidste år blev Pagh ramt af en blodprop i hjertet og tvivlede på, at han ville opleve sin 83 års-fødselsdag. Nu er hans helbred meget bedre, selvom han stadig har problemer med at gå.

- Det er helt fantastisk, at jeg er kommet igennem det hele, siger han glad.

- Men jeg må stadig have fat i min rollator, konstaterer han.

Måtte aflyse: - Jeg kan ikke gå

Heldigvis har han rigtig god hjælp i hjemmet i Hellerup fra hustruen Nancy og er midt i en tidlig fødselsdagsfejring på terrassen, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen.

Selve mærkedagen bliver tilbragt med familien.

- På mandag kommer der en masse børn – både mine egne og andres. Så holder vi helt traditionel fødselsdag med kager og så videre, fortæller han og spørger venligt til, hvordan det går på Ekstra Bladet.

Klaus Pagh omgivet af sine fire børn, Anne Pagh, Nancys datter Pawarisa, som han har adopteret, Nikolaj og Peter. Foto: Privat
Klaus Pagh omgivet af sine fire børn, Anne Pagh, Nancys datter Pawarisa, som han har adopteret, Nikolaj og Peter. Foto: Privat
 

Klaus Pagh nåede sin fødselsdag: Nu lader han sig indlægge igen

Fan af Poul Madsen
- Jeg er så glad for at se jeres chef i fjernsynet – jeg synes, han klarer det godt, siger han om Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen.

- I har også noget tilfælles, Klaus. Han er også blevet gift med en noget yngre kvinde...

- Ja, sådan er det jo, konstaterer Pagh lakonisk og tilføjer, da han hører, at chefredaktørens kone er 25 år yngre.

- Ja, det er flot. Det er flot. Min kone er lige blevet 39, siger han om sin kone, han fandt sammen med, da hun var 27.

- Det er halvdelen af mig. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid følt mig tiltrukket af yngre damer. Det må du undskylde, indskyder han til Ekstra Bladets 36-årige journalist.

Poul Madsen skifter navn