'Klovn' overrasker: Alexandras eksmand debuterer som skuespiller

Grevinde Alexandras eksmand er med i optagelserne af den nye 'Klovn'-serie sammen med en række kendte ansigter

Foto fra optagelserne  til syvende sæson af tv-serien 'Klovn'. Foto: Privat
Foto fra optagelserne til syvende sæson af tv-serien 'Klovn'. Foto: Privat

Mange danskere har ventet længe, og nu skulle den endelig være god nok. Optagelserne til syvende sæson af 'Klovn' er i fuld gang, fortæller den ene af seriens skabere Casper Christensen til Ekstra Bladet.

- Det er skidesjovt at være i gang igen, slår han fast.

- Frank og Mia bor på Frederiksberg igen, og Casper bor der også, men er nu blevet kærester med Lene Nystrøm fra Aqua.

Tidligere har det umage vennepar Frank og Casper haft en ølklub og har også gået til fægtning, men i den nye sæson har de snart 50-årige komikere kastet deres kærlighed på en ny hobby: nemlig mountainbike.

- Casper har lavet et hold, der hedder Mountain Lions, og det er selvfølgelig mandehørm, når det er allerværst. Det er rædselsfuldt, og Frank forsøger at komme med på holdet, men nu må vi jo se, hvordan det går, siger Christensen med et grin.

'Klovn' klar til optagelser: Det bliver pisse sjovt!

På sin Instagram-profil har han delt et billede af holdet, hvor han og Frank poserer med en række mænd i cykeltrøjer - heriblandt grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen.

Og Martin Jørgensen er blot en af de kendte biskuespillere, der optræder i serien.

- Jeg elsker jo at sætte de her mærkelige konstellationer af folk, som vi så påstår er Caspers venner. Vi har tv-værten Jimmy Bøjgaard, Martin Jørgensen, fodboldspilleren Michael Manniche fra Portugal med. Det er som altid en sindssyg blanding, og ingen af dem kendte hinanden i forvejen, forklarer Casper.

- Jeg kender dem alle sammen en lille smule. Jeg har da fået en drink i baren med Martin, men vi er ikke private venner. Det er nogen, jeg kender lidt fra miljøet, som jeg ved, ville være sjove at have med, tilføjer han.

Er de gode nok skuespillere til at være med i 'Klovn'?

- Jamen, her behøver man jo ikke være skuespiller for at være med - hvis bare man er frisk på at lege og improvisere. Man skal bare være sig selv - og de er overraskende gode!, lyder de rosende ord fra Christensen.

Selvom ingen af de kendte mænd har en fortid som skuespillere, er de ifølge deres midlertidige arbejdsgiver 'skidegode'.

- Alle går på med krum hals, og der er ingen særbehandling eller slinger i valsen. De synes, det er pissesjovt!

Er de på lønningslisten?

- Ja ja, det mener jeg da, de er. Der er en gammel regel i 'Klovn', at alle tjener det samme. Vi har haft folk som Mads Mikkelsen med, der normalt tjener en milliard i timen, og de er også på samme løn som os andre, fastslår Casper Christensen.

Selv siger Martin Jørgensen om debuten:

- Det bliver sjovt. Et godt hold af dejlige og dygtige mennesker og en super stemning, fortæller han.

Efter dødsfald: Frank Hvam hylder ’Klovn’-kollega