Annonce:
Annonce:

'Knaldperlen' er blevet far

I søndags blev ’Kongerne’-parret Kia Sødergreen og Walid ’Knaldperlen’ forældre til en sund og rask dreng efter 24 timers kamp

Kia 'Sugar' Sødergreen har fået styr på 'Knaldperlen' siden 2014.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

For godt tre år siden mødte Kia Sødergreen og Walid ’Knaldperlen’ Bechara i Kanal 5-programmet ’Kongerne’. Nu er parret blevet forældre til en velskabt dreng på 3680 gram.

Lørdag morgen fik Kia veer. De var ikke stærke nok til, at hun kunne presse sønnen ud, så det endte med, at hun fik et drop. Godt 24 timer senere så sønnen verden for første gang, oplyser Walid Bechara til Ekstra Bladet.

- Jeg er overlykkelig. Jeg skal lige registrere det – det er ikke helt gået op for mig endnu, fortæller en træt Walid Bechara, da Ekstra Bladet kort snakker med ham.

For det har været småt med søvn de sidste dage for de nybagte forældre.

- Vi er rutinemæssigt begyndt at sove hver for sig. Når jeg er vågen, så sover hun og så omvendt for at kunne passe på den lille, siger Walid Bechara.

Annonce:

Realitybaby på vej: Knaldperlen skal være far

Det eneste navn vi kunne blive enige om
De nybagte forældre har allerede et navn på plads til den lille søn. Han skal hedde Marcus, da det var et af de eneste navne, de to ’konger’ kunne blive enige om.

- Vi har altid syntes, at Marcus var et flot navn. Vi har været uenige om alle navne, siden hun blev gravid. Og det eneste navn, vi kunne blive enige om. var Marcus. Det er et flot navn og kan bruges i hele verden, siger en stolt Walid Bechara.

Knaldperlen gider ikke sex med sin gravide kæreste

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: