Knaldperlen gider ikke sex med sin gravide kæreste

Walid Bechara fra 'Kongerne' venter barn med sin kæreste Kia Sødergreen. De har det godt og glæder sig til at blive forældre, men sex kan hun godt glemme alt om

Kia og Knaldperlen om kærligheden, børn og reality
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Han blev kendt, som den liderlige 'knaldperle' i realityprogrammet 'Kongerne'. Walid Bechara elsker sex og han vil score damer på stribevis. Men livet ser lidt anderledes ud nu.

Walid blev forelsket i Kia fra samme program og nu venter sig sammen en lille dreng.

Selvom de er lykkelige og forelskede op til skyerne, så er sexlivet dødt. Det skyldes udelukkende knaldperlen, der ikke gider at have sex med sin gravide kæreste.

- Jeg er en meget liderlig fyr, men tro det eller ej, lige når Kia er gravid, kan jeg ikke få mig selv til det. Jeg ved, at min søn ligger derinde, så jeg er bange for at ham, hvis vi har sex. Så jeg undgår sex så meget, som overhovedet muligt, fortæller han åbent og ærligt til Realityportalen.

Her ses Walid sammen med kæresten Kia i midten.
Her ses Walid sammen med kæresten Kia i midten.

Glad, gravid Anne: Har bollet og glemt at passe på

Min søn skal knalde damer
Walid Bechara ser frem til at skulle blive far. Han er ret glad for, at det er en dreng, de skal have. For hvis de skulle have en pige, så ville han være meget overbeskyttende.

Knaldperlens søn skal nemlig gå i fars fodspor.

- En dreng er ham, der skal knalde, og ikke ham der bliver knaldet. Min søn må gerne fyrer den af med damer, når han bliver ældre. Man lever jo kun en gang, siger han til Realityportalen.

Walid Bechara håber dog, at sønnen kommer til at ligne kæresten Kia, og ikke arver hans 'hårvækst' eller 'høje tindinger'.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+