Knaldperlen: Nu som skuespiller i Zangenberg-serie

Realitystjernen er sprunget ud som skuespiller og vil meget gerne lave mere

Knaldperlen kan nu også skrive skuespiller på cv'et. (Foto: Kanal 5)
Knaldperlen kan nu også skrive skuespiller på cv'et. (Foto: Kanal 5)

Vi kender ham som fest- og pigeglad realitystjerne fra 'Kongerne'-programmerne, men nu har Knaldperlen taget springet ind i skuespillets verden.

Han medvirker nemlig i komedieserien 'Hedensted High', der blandt andre også har Julie Zangenberg, Sebastian Jessen, Thomas Ernst, Flemming Jensen og Lars Bom på rollelisten.

- Ham, der står bag serien ringede til mig og spurgte, om jeg havde lyst til at være med, og det sagde jeg selvfølgelig ja til, siger Walid 'Knaldperlen' Bechara til Ekstra Bladet om rollen, hvor han spiller sig selv, men dog havde et manuskript at holde sig til.

- Det var mega sjovt. Det er jo lettere at lave reality, for der er man bare sig selv og siger, hvad man har lyst til. Her havde jeg en tekst, jeg skulle sige, og det skulle lyde oprigtigt og så videre. Men jeg fik ros for min rolle, så jeg håber, at jeg har gjort det godt, siger han.

Han har endnu ikke set resultatet af sine anstrengelser, men glæder sig til seriens premiere i oktober.

- Jeg glæder mig ekstremt meget, siger Knaldperlen.

For tiden tager han en mindre pause fra reality-verdenen for at bruge mere tid på sit arbejde som autolakør og på sin kæreste, 'Kongerne'-kollegaen Kia 'Sugar' Sødergreen.

Knaldperlen bedst til at feste

Knaldperlen: Sådan sikrer du dig et nytårsknald

Her fortæller Knaldperlen og Sugar opm deres forhold.

Skulle der komme flere tilbud om roller i diverse serier eller film, er Knaldperlen dog klar.

- Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve at lave skuespil, men jeg har aldrig rigtigt haft tid. Jeg har lavet så meget reality. Men jeg kunne godt tænke mig at lave mere, siger Knaldperlen og tilføjer:

- Det er svært, men jeg kan godt lide en udfordring.

Knaldperlen-fans skal dog ikke frygte, at han har lagt reality helt på hylden.

- Jeg savner at stå foran kameraet. Jeg vender stærkt tilbage. Når jeg føler, at det er det rigtige tilbud, så springer jeg til.

'Hedensted High' er en anderledes dansk komedie. Den bliver ikke vist på tv, men får kun premiere på Discovery-streamingtjenesten dplay.dk.

Knaldperlens nye kæreste i chok: Så mange har han knaldet

TV: Her deler Knaldperlens kæreste ud af sin numse

Knaldperlen blev ved Reality Awards kåret til årets festligste fyr.