Annonce:
Annonce:

Kører for stærkt igen og igen: Nu mister Biers mand kørekortet

Musical-manden Jesper Winge Leisner martres af dødsulykke fra 2002, men han kører altså stadig for stærkt - snuppet fire gange af politiet med for høj fart

Den 63-årige Jesper Winge Leisner er netop blevet frakendt sit kørekort ved retten i Helsingør for at køre for stærkt fire gange i træk. I 2002 var han også involveret i en trafikulykke, hvor en kvindelig cyklist brækkede ryggen, mens hendes tre-årige søn i cyklens barnestol døde.(Foto: Polfoto)
Den 63-årige Jesper Winge Leisner er netop blevet frakendt sit kørekort ved retten i Helsingør for at køre for stærkt fire gange i træk. I 2002 var han også involveret i en trafikulykke, hvor en kvindelig cyklist brækkede ryggen, mens hendes tre-årige søn i cyklens barnestol døde.(Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er ingen tvivl om, at den berømte komponist og musical-mager Jesper Winge Leisner har en tendens til at køre for stærkt i sin bil. I torsdags i sidste uge blev han nemlig ved Retten i Helsingør frakendt sit kørekort, fordi han er er blevet snuppet af politiet i at køre for stærkt hele fire gange på kun fire år.

Under retssagen forsikrede Jesper Winge Leisner ifølge Se og Hør, at han fremover vil køre reglementeret. Men det stiller ugebladet sig tvivlende over for og henviser til en retssag i 2004, hvor Jesper Winge Leisner blev idømt 20 dagbøder af 200 kroner for at have påkørt en kvindelig cyklist og hendes kun tre-årige søn, da han i Køge overhalede dem i sin bil i oktober 2002. Den kvindelige cyklist brækkede ryggen, mens den kun tre-årige søn, der sad på cyklens barnestol dagen efter ulykken døde af sine kvæstelser.

Annonce:

Bekræfter dødsulykken fra 2002 i sms
Jesper Winge Leisner, der er gift med den Oscar-vindende danske filminstruktør Susanne Bier, er netop nu på ferie i bjergene på Mallorca sammen med sin kone. Ekstra Bladet forsøgte hele dagen i går at komme i kontakt med Jesper Winge Leisner på telefon. Men ifølge Leisners talsperson var der så dårlig forbindelse telefonmæssigt i bjergene på Mallorca, at det ville være umuligt at gennemføre et interview. Jesper Winge Leisner bekræfter dog via en sms til Ekstra Bladet sin andel i den forfærdelige trafikulykke i Køge i 2002.

- Jeg blev i 2002 involveret i en forfærdelig og tragisk trafikulykke, hvor en lille dreng mistede livet. Det har martret mig i de 13 år, der er gået og vil plage mig til mine dages ende, lyder sms-beskeden til Ekstra Bladet fra Jesper Winge Leisner.

Men selv om Jesper Winge Leisner har følt sig martret og plaget siden 2002 på grund af sin andel i den alvorlige dødsulykke, har det dog ikke hjulpet den 63-årige komponist til at sætte farten lidt ned. Retten i Helsingør idømte ham nemlig i torsdag en bøde på 2500 kroner samt frakendelse af kørekortet i et helt år, fordi han hele fire gange siden 2012 er blevet knaldet af politiet for at køre for stærkt.

Annonce:

Kørte 18 km. for stærkt gennem lille by
Den sidste fartovertrædelse fandt sted den 15. september 2014. Her kørte Jesper Winge Leisner gennem den lille by Helsinge med mindst 68 kilometer i timen, selv om han kun måtte køre 50. Og det var altså denne fjerde forseelse, der sammen med de øvrige tre fartovertrædelser kostede ham kørekortet i et år.

Ifølge Se og Hør beklagede Jesper Winge Leisner sin tankeløshed i retten, og den situation, han havde bragt sig selv i.

- Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og driver teatervirksomhed og er kapelmester og kommer i hele Danmark. Jeg har svært ved at skulle overskue, hvordan det skal foregå uden kørekort, forklarede Jesper Winge Leisner i retten.

Jesper Winge Leisner har i øvrigt stadig en lille uges tid til at afgøre, om han vil anke dommen til landsretten.

Læs også om sagen her i Se og Hør

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: