Kold luft mellem bagedyst-damer: Det var ikke et godt samarbejde

Annemette Voss og Ditte Julie Jensen blev slyngveninder, efter de var med i 'Den store bagedyst' - det er de ikke længere

Annemette Voss (t.v.) og Ditte Julie Jensen (t.h.) har skrevet bogen 'Kagemagi' sammen og drevet en YouTube-kanal. Foto: Privat
Annemette Voss (t.v.) og Ditte Julie Jensen (t.h.) har skrevet bogen 'Kagemagi' sammen og drevet en YouTube-kanal. Foto: Privat

Det blev ikke til sukkersøde smil, da Ditte Julie Jensen og Annemette Voss, der begge har medvirket i 'Den store bagedyst', lagde vejen forbi gallapremieren på 'Mamma Mia' i København tidligere på ugen.

De to kvinder har ellers haft et meget tæt forhold som veninder og arbejdspartnere.

Kvaler med at få det professionelle samarbejde til at flyde har ifølge Annemette Voss drevet damerne fra hinanden.

- Det var ikke et godt samarbejde, men du får ikke mere at vide af mig - der er ikke mere at sige. Jeg tror, at den pæne historie er, at det er det, siger en kortfattet Annemette Voss på den røde løber.

Tv 2-vært: Jeg får lyst til at råbe og rive mig i håret

Annemette Voss og Ditte Julie Jensen har skrevet bogen 'Kagemagi' sammen, ligesom de også har drevet YouTube-kanalen af samme navn.

Voss vil dog ikke gå i detaljer med, hvad der har drevet hende og Ditte Julie Jensen fra hinanden.

- Jeg vil ikke sige mere om det. Det ser jeg ingen grund til, og jeg tror ikke, at der kommer noget godt ud af det, siger Annemette Voss, der var med i DR's kage-succes i 2013.

Ditte Julie Jensen (t.v.) lod sig fotografere sammen med sin ledsager - ikke Annemette Voss. Foto: Mogens Flindt
Ditte Julie Jensen (t.v.) lod sig fotografere sammen med sin ledsager - ikke Annemette Voss. Foto: Mogens Flindt

Ditte Julie Jensen, der var med i 2015-udgaven af 'Den store bagedyst', arbejder i dag som tv-kok og skriver på flere kogebøger for tiden.

’Bagedyst’-Ditte har taget et benhårdt valg

Intet af det er sammen med Annemette Voss, efter deres forretninger ifølge Ditte Julie Jensen ikke længere kunne gå hånd i hånd.

- Nej, det er det ikke.

- Annemette og jeg har stoppet samarbejdet, da begge vores forretninger skulle hver til sit, og det er meget naturligt, at det går sådan nogle gange, siger Ditte Julie Jensen.

Annemette Voss (t.h.) er uddannet arkitekt, men har siden skfitet tv-branchen, efter hun vandt 'Den store bagedyst' i 2013. Foto: Mogens Flindt
Annemette Voss (t.h.) er uddannet arkitekt, men har siden skfitet tv-branchen, efter hun vandt 'Den store bagedyst' i 2013. Foto: Mogens Flindt

Ditte Julie Jensen vil heller ikke nærmere ind på, hvad der konkret splittede de to damer ad.

- Du kan prøve at spørge Annemette, siger Ditte Julie Jensen.

Mere end kage
Da Ekstra Bladet talte med Ditte Julie Jensen om sit forhold med Annemette Voss for et par år siden, var alt fryd og gammen.

På det tidspunkt havde hun netop medvirket i 'Den store bagedyst', og der var det ifølge Jensen rart at have en at dele oplevelsen med.

- Det er rigtig dejligt at have en veninde, der også selv har været med i ’Den store bagedyst’, og som kan forstå, hvad det er, man har været igennem, når man har stået der i teltet og været total presset, sagde Ditte Julie Jensen.

'Bagedyst'-deltager skal giftes: - Det er håbløst

Hun fortalte yderligere, at var meget mere end bare kage i deres forhold.

- Der er flere ting i vores venskab. Også ud over kage. Vi har rigtig mange ting til fælles, men vi elsker selvfølgelig at bage sammen og stå og nørkle med det, sagde Ditte Julie Jensen dengang.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri