Kom indenfor i Medinas nye million-bolig

Popstjernen bygger et nyt palæ, og nu kan du få lov til at smugkigge indenfor

Medina og hendes unge kæreste er ved at bygge rede sammen. (Foto: Ernst van Norde)
Medina og hendes unge kæreste er ved at bygge rede sammen. (Foto: Ernst van Norde)

Der er højt til loftet i Medinas nye millionbyggeri af et palæ - og spænding i luften. Det kan man konkludere ud fra et billede sangfuglens kæreste, modellen Mikkel Gregers Jensen, har lagt ud på det sociale medie Instagram af det igangværende boligbyggeri.

- Husbyggeriet er i gang! Jeg er så spændt!, skriver 20-årige Mikkel Gregers Jensen, som til daglig pendler mellem København og New York, hvor han har godt gang i karrieren som model for blandt andre Hugo Boss, Calvin Klein og Givenchy.

På billedet står Medina med armene strakt triumferende i vejret midt i et minimalistisk nybyggeri. Om de nye hus skal have både Medina og Mikkel Gregers Jensens navne på postkassen, uddyber den populære model ikke på Instagram, men der er i hvert fald plads nok til dem begge i palæet på Islands Brygge.

Sort tøj dækker sjældent for ret meget, når fotograferne skyder løs. Ej heller i går, da Medina sang i Tivoli. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Medina i bryst-smutter

Ifølge Se & Hør er der tale om et millionbyggeri, hvor to rækkehuse på Islands Brygge skal slås sammen til ét enormt palæ. Ugebladet oplyser, at hver af rækkehusene har en pris på over fem millioner kroner, og efter byggeriet kan sangerinden slå dørene op til over 300 kvadratmeter nybygget bolig.

Medina fik flygtningesituationen tæt ind på livet, da hun for nylig var på ferie på den græske ø Kos.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Medina: Vi er nødt til at hjælpe flygtninge

Stjerneparret er netop vendt hjem fra en tur til Grækenland, hvor de sammen med Folkekirkens Nødhjælp blandt andet har mødt og talt med bådflygtninge fra Syrien.

Medina og hendes kæreste Mikkel Gregers Jensen. (Foto: All Over Press)
Medina og hendes kæreste Mikkel Gregers Jensen. (Foto: All Over Press)