Komiker prikker til dyrekortsfanatikere

Jonatan Spang lokker utraditionelt Danmarks singlemødre med populære dyrekort

Jonatan Spang tager pis på de forældre, der raset over manglende dyrekort fra Føtex og Bilka. (Foto: Thomas Sjørup)
Jonatan Spang tager pis på de forældre, der raset over manglende dyrekort fra Føtex og Bilka. (Foto: Thomas Sjørup)

Egentlig er de bare spillekort med forskellige dyr på. Alligevel har de formået at få følelserne i kog hos blandt andet en masse enlige mødre i Danmark.

Og disse enlige mødre, der næsten for enhver pris vil samle alle de forskellige dyrekort til deres børn, forsøger komikeren Jonatan Spang nu at få fat i.

Sidst Jonatan Spang gik i for små sko var, da han modtog stor ros, som i virkeligheden skulle have været til Thure Lindhardt. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Danske kendte Jonatan Spangs pinlige erfaringer bliver tv

Frank Hvam og Jonathan Spang kan bliver årets Zulu-komikere.(Foto: Claus Bjørn Larsen og Rasmus Flindt Pedersen) Event & Kultur Zulu afslører: De kan blive Årets Komiker

- Er der nogle liderlige eller desperate enlige mødre på linjen? spørger han således om et billede af fem forskellige pakker af de populære kort på sin Instagram-profil.

En kvinde blev under et arrangement hos fagforeningen HK ret nærgående over for 37-årige Jonathan Spang. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Danske kendte Dansk komiker udsat for sexchikane på scenen

Dyrekortene er en del af en kampagne fra Dansk Supermarked, hvor man får udleveret en pakke kort til samlingen, når man køber produkter i deres supermarkeder.

Men mange forældre har været rasende over, at det er for svært at samle alle de forskellige kort, og en mor klagede sågar over kortene til ombudsmanden.

Og det er også svært at få fingrene i alle de forskellige dyrekort. Ifølge faktatjek-programmet Detektor fra Danmarks Radio skal man nemlig af med lige godt 76.000 kroner, hvis man vil være sikker på at få alle de forskellige dyr med hjem til samlingen.

Jonatan Spang forsøger sig som Mads Mikkelsen. (Screendump) Danske kendte Spang springer ud som sol-lækker Mads Mikkelsen

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.