Annonce:
Annonce:

Komiker spændt inden premiere: Konen skrider nok fra mig

Thomas og Geo har premiere på deres hudløs ærlige show, der måske får konsekvenser for Geos ægteskab

Se Geo og Thomas Skov Gaardsvig fortælle med få ord, hvad showet handler om.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Se klippet øverst i artiklen, hvor parret fortæller om showet

- Selvom min kone er perfekt, så har hun en sjov stemme. Hun har en sød og sjov stemme, som jeg måske udstiller lidt, lyder det med et grin fra Christian Geo Heltboe.

- Når Geos kone har set showet, så er de ikke gift mere, lyder det efterfølgende fra Thomas Skov Gaardsvig.

Komikeren Geo, med det borgerlige navn Christian Geo Heltboe, og tv-personligheden Thomas Skov Gaardsvig tager på stor Danmarksturné med showet 'HVA' SÅ NU'.

Da Ekstra Bladet møder det nye komikerpar til interview, glæder de sig begge to til premieren, men det er dog det vilde liv på landevejen, de ser mest frem til, selvom de begge har kone og børn hjemme i København.

- Jeg ved ikke, om vi skal smadre hotelværelser, men vi skal da leve lidt et rockstjerneliv, fortæller Thomas Skov Gaardsvig.

Annonce:

Se klippet nedenunder, hvor de fortæller om, hvor vild deres tur rundt i landet skal være

'HVA' SÅ NU'-showet udspiller sig hos en psykolog, som spilles af Thomas Skov, hvor Geo sidder i den varme stol for at bearbejde sine sygdomstraumer og for at gøre status på de seneste fem år, der ikke har været en dans på roser.

Showet tager udgangspunkt i Geos bog af samme navn, hvor han fortæller livet som kræftsyg, og hvordan han har ændret sig efter sit sygdomsforløb.

Selvom de to komikere laver masser af sjov, så er det en anderledes Geo, man kommer til opleve på scenen, end før han fik konstateret kræft.

- Det var godt for Geos karriere, han fik kræft. For så var der en naturlig måde at skifte spor på, lyder det sarkastisk fra Thomas Skov.

Se klippet nedenunder, hvor Thomas Skov forklarer, hvorfor han ikke kunne se sig selv arbejde med Geo for bare få år siden

Annonce:

Thomas og Geo skal henover foråret kæmpe mod andre komikere, der er på turné i samme periode som dem.

Her er både sværvægtere som Jan Gintberg, Tobias Dybvad og Thomas Warberg ude på landets spillesteder, men det er ikke noget, der bekymrer Thomas og Geo, da de mener, de kommer med et show, der ikke kan sammenlignes med kollegerne,

Se videoen nedenunder, hvor parret fortæller, hvorfor 'HVA' SÅ NU?' er anderledes end andre shows

'HVA' SÅ NU' kan opleves rundt i hele landet frem til den 6. april.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... SE BILLEDERNE

Annonce:
Annonce: