Koster kassen: Komiker sætter huset til salg

Det er ikke en kanin, men den helt store tegnedreng, der skal hives op af hatten, hvis man vil flytte ind i Rune Klans villa

Rune Klan har sat sin unikke villa til salg. Foto: Jakob Jørgensen
Rune Klan har sat sin unikke villa til salg. Foto: Jakob Jørgensen

Komikeren og magikeren Rune Klan har sat sin 176 kvadratmeter store villa i København til salg. Og der skal trylles pænt mange mønter frem, hvis man vil have fingre i Klans kasse.

Ifølge Boliga Kendte har Rune Klan sat sin bolig til salg for ikke mindre end 9,3 millioner kroner, men for det beløb får man så også sit helt eget hus i det ellers så lejligheds-typiske København.

Det er langtfra et klassisk parcelhus, man får, hvis man køber Rune Klans hus. Det unikke hjem beskrives af mægleren Home - Amager Kastrupvej som 'magisk liebhaveri' - og er man i tvivl om, hvad det dækker over, så er det blandt andet 'skæve vinkler' og 'legesyg indretning'.

Foto: Home Amager – Kastrupvej
Foto: Home Amager – Kastrupvej

Et grønt køkken-alrum, en rød hoveddør og en rund åbning ind til køkkenet finder man i stueplan, mens der er tre værelser og et badeværelse på etagen over.

Huset ligger i København, og kommunen er ikke blot landets største målt på antal indbyggere - det er også den tredjedyreste af blive husejer i. Tal fra Boliga viser, at det blot er Lyngby-Taarbæk og Gentofte Kommune, der kan mønstre højere gennemsnitlige udbudspriser på villaer end hovedstaden.

Endelig far
Den 42-årige komiker blev i starten af året far til en dreng fra Sydafrika. Klan har tidligere i showet 'Barnløs' og i flere interviews fortalt, hvordan han og hans kone brændende ønskede sig at blive forældre.

- Vi vil gerne have børn. Det er bare ikke sket endnu, har han tidligere sagt til Ritzau.

Her fortalte han også, at parret længe havde prøvet at få børn, men at det bare ikke lykkedes.

Dansk komiker afslører: Derfor har jeg ikke fået børn

- Det er jo bare ikke sådan, at når man beslutter sig for, at nu vil man have børn, så trykker man på en knap, og så sker det, konstaterede han.

Se Rune Klans hus her: https://www.boliga.dk/wp/galleri/1314/rune-klan