Kræftsyg tv-læge afslører: Vold og mobning var min hverdag

Charlotte Bøvings mor fik tæsk af hendes alkoholiske far, og i skoletiden blev hun mobbet

I 2016 fortalte 50-årige Charlotte Bøving, kendt fra tv-programmet 'Lægen flytter ind', at hun lider af uhelbredelig kræft i i tyktamen.

Nu står hun frem igen og kaster lys over sin til dels mørke barndom. I ugens udgave af ugebladet Ude og Hjemme, der kommer på gaden onsdag, fortæller hun, at hendes mor var offer for hustruvold, og at Charlotte Bøving selv blev mobbet, da hun gik i skole.

Charlotte Bøving - skal giftes. PR Foto Danske kendte Nu skal den kræftsyge tv-læge giftes - med eks-kæresten

Foto: Carsten Andreasen
Foto: Carsten Andreasen

Brækkede knogler
Charlotte Bøving slår fast, at hun har et fantastisk liv i dag, men hun siger også, at hun lige så godt kunne have endt som stiknarkoman.

Over for Ude og Hjemme fortæller hun, at hendes far drak, og når han gjorde så, blev Charlotte Bøvings mor offer for farens aggressioner, der kulminerede i skrig, slag, blå mærker og brækkede knogler.

- Min far var både mit største forbillede, fordi han var så dygtig til sport, men samtidig var han også den person, jeg foragtede allermest, siger Charlotte Bøving til Ude og Hjemme.

Danske kendte Tv-lægen har kræft: Sådan går det i dag

Blev mobbet
I hjemmet var Charlotte vidne til, at hendes mor fik tæsk af faren - i skolen blev Charlotte Bøving mobbet, fordi hun var ambitiøs, hvad angik det faglige.

- Jeg kan huske en dag, hvor jeg var ude på sportspladsen. De to værste mobbere kom i mod mig og tog fat i min jakke. Det var ikke usædvanligt, men denne gang lå der en hundelort, som de holdt mig nede i, siger Charlotte Bøving til Ude og Hjemme.

Charlotte Bøving fortæller, at hun resten af livet skal gå til scanningskontrol på grund af sin tumor. - Så man bliver aldrig sluppet helt, siger hun. Underholdning Tv-læge om kræft-besked: - Jeg tænkte 'fuck'!

Foto: Ukendt
Foto: Ukendt