Kræver 8 mio: Dansk skuespiller sætter huset til salg

Tommy Kenter sætter sit hus til salg, som han købte i 2008

Foto: Jan Unger
Foto: Jan Unger

Den folkekære skuespiller har sat sin villa i Nærum til salg, som han købte for ti år siden.

Prisen på boligen er sat til 8.250.000 kroner, men så får man også 200 kvadratmeter at boltre sig på. Det skriver Boliga Kendte.

Den stråtækte villa bliver i salgsopstillingen hos ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen beskrevet som 'en atmosfærisk bolig med udsøgte detaljer og masser af plads til familielivet'.

Indenfor er der blandt andet et landkøkken, en hall med sildebensparketgulv og på førstesalen fem værelser.

Nærum ligger i Rudersdal Kommune, der traditionelt er blandt landets dyreste steder at investere i fast ejendom. I første halvår blev husene således solgt for 34.411 kroner pr. kvadratmeter, som gør kommunen til den femtedyreste i landet.

Tommy Kenter med sin Janne Hjort til premiere på Lykke-Per. Foto: Tariq Mikkel Khan
Tommy Kenter med sin Janne Hjort til premiere på Lykke-Per. Foto: Tariq Mikkel Khan

Ny kæreste
I slutningen af august dukkede Tommy Kenter op med sin nye kæreste på den røde løber til Lykke-Per, hvor han præsenterede Janne Hjort for pressen.

Og måske er den nye kæreste grunden til, at Tommy sælger sit hus. Hun er dog ikke en helt ny flamme, fortalte han til Ekstra Bladet.

- Jeg har taget min kæreste Janne med i dag. En ny, gammel kæreste, kan man sige. Hun har været min kæreste i to år, men vi har aldrig været på den røde løber sammen, og jeg har på den måde heller ikke vist hende frem i offentligheden. Der har aldrig rigtig været en anledning, så det er ikke fordi, vi har forsøgt at skjule noget, lød det fra en glad Tommy Kenter. 

Tommy Kenter har et langt skuespiller-cv - og han kan også fremvise flere priser fra sin karriere. Blandt andet vandt han i 1991 både en Bodil og en Robert for bedste hovedrolle i 'Lad isbjørnene danse'. I øjeblikket er han aktuel i 'Lykke-Per', som er instrueret af Bille August.

Se boligen her