Kræver millioner: Hella Joof sætter luksus-sommerhus til salg

Hella Joof sætter sit sommerhus til salg for 4,5 millioner kroner

Hella Joof har sat sit luksus sommerhus til salg. Foto: Christian Jørgensen
Hella Joof har sat sit luksus sommerhus til salg. Foto: Christian Jørgensen

Skuespiller. Instruktør. Komiker. Forfatter.

Visitkortet kræver en vis længde, når navnet over titlerne er Hella Joof. Og nu kan en af landets sjoveste kvinder tilføje endnu en titel til rækken: boligsælger.

Hun har nemlig netop sat sommerhuset til salg, og beliggenheden vil nok kunne få de fleste med liebhaverdrømme til at spidse ører. Den 100 kvadratmeter store fritidsbolig ligger nemlig i den populære sommerhusby Hornbæk i Nordsjælland, skriver Boliga Kendte.

Men det er ikke alene sommerhuset, der er stort - grunden er det samme. 2.310 kvadratmeter er den på, og så er man i første række til naturområdet Ruslands Bakker.

Hella Joof i vild shitstorm: Jeg blev kaldt nazist

Sommerhuset er bygget i 2008, og det er ifølge mægleren, Brix Westergaard A/S, lyst og velholdt - og så har det "skønt køkken alrum og stue hvorfra den smukke udsigt kan nydes og udgang til en dejlig stor træterrasse." Sommerhuset er sat til salg for
4.500.000 kr.

For 4,5 millioner kan dette sommerhus blive dit. Foto: Brix Westergaard A/S
For 4,5 millioner kan dette sommerhus blive dit. Foto: Brix Westergaard A/S
 

Det næstdyreste i landet

Hornbæk er et af landets dyreste sommerhusområdet, men måtte ifølge Boliga sidste år se sig prismæssigt slået af Tisvildeleje, der ligger på samme kyststrækning, men lidt længere mod vest.

Hella Joof købte selv huset tilbage i 2002, og hun har én gang tidligere forsøgt at sælge fritidsboligen.

DR om racistiske jokes: Vi er gået over grænsen

I øjeblikket er det særligt bogen 'Papmaché-reglen', som Hella Joof får anerkendelse for. Men de fleste har nok stiftet kendskab med hende gennem mindst et af hendes mange projekter: fra Bullerfnis til Lex & Klatten og som dommer i Talent på DR. Sidste år blev hun desuden medlem af Disruptionrådet.

Se sommerhuset her