Kritik af rocker-Patrick: Derfor viser TV3 programmet

I mandagens afsnit af 'Fangerne på fortet' deltager Patrick Nielsen. Det til trods for at han for nylig stod frem som Satudarah-rocker

TV3 har valgt at bibeholde Patrick Nielsen som en del af programmet, selvom han siden er stået frem som rocker. Foto: Lars Poulsen
TV3 har valgt at bibeholde Patrick Nielsen som en del af programmet, selvom han siden er stået frem som rocker. Foto: Lars Poulsen

Tidligere i år stod bokseren Patrick Nielsen frem og fortalte, at han er blevet medlem af rockerklubben Satudarah som såkaldt 'prospect' (lærling, red.).

Det skete, efter Ekstra Bladet kort forinden kunne afsløre, at bokseren har trænet flere Satudarah-medlemmer i en såkaldt 'Fight Club'. I den forbindelse afviste 29-årige Patrick Nielsen dog, at han var på vej til at blive medlem af klubben.

Senere fik piben dog en anden lyd, og udmeldingen om, at han nu er en del af Satudarah, fik hurtigt konsekvenser for Nielsen, der for eksempel i fremtiden ikke vil kunne få licens til at bokse professionelt.

Patrick Nielsens rockerliv har dog ikke fået konsekvenser for hans deltagelse i 'Fangerne på fortet' på TV3. Her kan man mandag se ham, hans bror, Micky Nielsen, og Gina Jaqueline, der blandt andet er kendt fra dokumentaren 'Midt i en drøm', i aktion mod et hold bestående af kendte youtubere.

Her får de kamp til stregen af youtuber-holdet Andreas Husum, Julia Sofia Aastrup og Eiqu Miller, der gang på gang slår dem i udfordringerne, og Patrick Nielsen kommer især i problemer, da han bliver konfronteret med fortets kryb og insekter.

TV3 freder rocker-Patrick

Kritik af rocker-Patrick: Derfor viser TV3 programmet

At Patrick Nielsen fortsat er en del af programmet, har dog skabt kritik på de sociale medier forud for programmet, hvor flere udtrykker sig kritisk om, at programmet med Patrick Nielsen bliver vist i bedste sendetid, når han siden er sprunget ud som rocker.

NENT Group Danmark, der står bag TV3, har dog valgt at sende programmet til trods for Patrick Nielsens noget brogede historie.

'Fangerne på Fortet er et game-show, hvor kendte danskere kæmper mod hinanden i forskellige discipliner på det legendariske Fort Boyard. Optagelserne til programmet fandt sted for mere end et år siden, hvor Patrick Nielsen var aktiv som professionel bokser', lyder det fra kommunikationschefen hos NENT Group Danmark, Mette Barnes, i en mail til Ekstra Bladet:

'Patrick Nielsen er en del af castet i ét af i alt otte programmer udelukkende på baggrund af sin professionelle boksekarriere, og det er sådan, han præsenteres i programmet, hvor han sammen med sin bror Micki Nielsen og TV-personlighed Gina Jaqueline skal forsøge at slå Youtube-holdet bestående af Julia-Sofia, Eiqu Miller og Alexander Husum. Vi viser programmet, hvor Patrick Nielsen medvirker, men vi har naturligvis denne nye information for øje fremadrettet', lyder det videre.

Patrick Nielsen er i år en del af 'Fangerne på fortet'. Foto: Anthon Unger
Patrick Nielsen er i år en del af 'Fangerne på fortet'. Foto: Anthon Unger
 

Vidste det ikke
Julia Sofia Aastrup, som er en af de youtubere, der kæmper mod Patrick Nielsen i mandagens afsnit af 'Fangerne på fortet', tager det med ophøjet ro, at hun har dystet mod en, der nu er Satudarah-rocker.

- Vi har ikke haft indflydelse på, hvilke modstandere vi skulle op imod. Jeg var sammen med mine gode venner, og vi vidste ikke, hvem vi skulle møde, før vi kom op på fortet, siger hun og fortsætter:

- Min oplevelse med Patrick på turen var dog positiv, og hvad der er sket bag scenen, har jeg ikke kendskab til og egentlig heller ikke en holdning til, siger hun.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Patrick Nielsen, men uden held.

Du kan se 'Fangerne på fortet' mandag aften på TV3 og Viaplay.