Kritiserede prins Henrik for hundebid: Nu er han glad

Stig Elling kritiserede kongehuset for deres bidske hunde, men så hjalp det, mener han

Stig Elling med en af de seks gravhunde, han har haft i tidens løb. Foto: All Over Press
Stig Elling med en af de seks gravhunde, han har haft i tidens løb. Foto: All Over Press

En af dem, der blev meget rørt over at se kongehusets tre gravhunde tage afsked med prins Henrik mandag i Christiansborg Slotskirke, var rejsedirektør Stig Elling.

- Jeg synes, det er stort, at Kongehuset lader hundene sige farvel til prinsen. Han har elsket sine hunde, siger Stig Elling, der har lagt billedet af de tre gravhunde på sin Facebook med ordene.

'Et dejligt og kærligt farvel fra en gravhunde-ven'.

Som det fremgår er Stig Elling selv gravhunde-entusiast - har haft seks af racen i sin levetid - men han har også offentligt kritiseret Kongehuset for ikke at have styr på deres hunde.

Hvem vinder krigen? Stig Elling eller Ditte Okman.(Foto:  Linda Johansen og Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Stig Elling i krig med Ditte Okman

Efter et bid for nogle år siden, der gik ud over en garder, rådede han rent ud sagt prins Henrik & Co. til 'at tage sig sammen'.

Hoffet reagerede ved i et brev til Elling at love, at den skyldige hund ville blive sendt til hunde-psykolog.

Foto: Søndagsmagasinet Samfund Stig Elling: Her har I mig tilbage

- Så han tog min kritik alvorligt, og det er jeg glad for. Jeg var ked af, at gravhunde skulle få et dårligt ry på grund af de hundes opførsel.

- Siden har der ikke været nogen klager, de har opført sig rigtigt pænt, og prinsen har dermed været med til at gøre gravhunden til den mest kongelige og kendte hund i Danmark. Det har han gjort på en god måde.

Tidligere salgsdirektør i Star Tour er ked af det på sin tidligere arbejdsplads' vegne. (Foto: Linda Johansen) Samfund Stig Elling om Mallorca-mareridt: Det lyder unormalt

- Så du bærer ikke nag?

- På ingen måde. Prinsen har gjort det godt, han var hunde-ven, men jeg er heller ikke ked af, at jeg kom efter ham dengang.