Krøllesnak med Christopher: - Jeg kan godt have en dårlig hårdag

Han ligner altid en million og pigerne ELSKER ham for det. Men albumaktuelle Christopher kan godt have en dårlig hårdag, afslører han overfor Ekstra Bladets puddel-reporter

Der er noget med popmusikere og krøller. I '80 og '90 var det Thomas Helmig, der charmede sig ind i de danske pigehjerter med lige præcis den kombination. I dag er det Christopher, der har overtaget pop-krølle-tronen.

Den 24-årige sanger har fået kælenavnet 'Nudelhår' på grund af sin flotte hårpragt. Ekstra Bladets svar på en puddel har mødt ham til en snak om krøller, kælenavnet og om hvordan Christopher håndterer dårlige hårdage.

Se krøllesnakken i klipper herover.

Christopher er på fredag aktuel med sit nye album. 'Closer' hedder det.

- Jeg drømmer om at  slå igennem i udlandet og spille store turnér og stadionkoncerter. Og man ved jo aldrig, hvor det ender. Jeg vidste heller for tre år siden, at jeg havde potentiale til at blive så stort som jeg er herhjemme nu, siger Christopher. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Super sexede Christopher: Jeg tager den til kanten


Albummet afspejler ifølge sangeren om tre faser, som han er gået igennem de seneste år.

- 'Closer' handler om et brud med en ekskæreste. Albummet beskriver de følelser, man har i den forbindelse, hvor man er frustreret og føler, at alt er noget lort. Så bliver det til mudderkastning og endelig kommer man over på den anden siden og begynder måske at tilgive lidt. Og så kommer den der famøse single-periode, hvor det hele handler om damer og om at være sammen med drenge og være i byen. Og så er der nogle sange, der handler om at møde 'the one' og blive forelsket igen og gå den der fede tid i møde, siger han.

Det er Christophers tredje album og den erfaring, han har fået fra de første to plader, har han i høj grad kunnet bruge i tilblivelsen af 'Closer'.

- På den første plade havde jeg ikke så meget at skulle have sagt – på den næste lidt mere og nu har jeg en del mere, for jeg, hvad der virker, siger han.

Christopher Lund Nissen - københavneren har meget langt op til forbilledet Justin Timberlake. (Foto: Philip Davali) DK Album-anm. Unaturlig sex med Christopher