Krøniken-stjerne i karriere-skift: Skuespillet er ikke nok

Anne Louise Hassing har brug for mere end skuespillet i sit liv og er derfor i gang med at uddanne sig til komplementær hormonterapeut

Krøniken-Ida, Anne Louise Hassing, er ved at uddanne sig til komplementær hormonterapeut. (Foto: Mogens Flindt)
Krøniken-Ida, Anne Louise Hassing, er ved at uddanne sig til komplementær hormonterapeut. (Foto: Mogens Flindt)

To Bodil'er, en Robert og roller i to af Danmarks største tv-succeser. Henholdsvis 'Badehotellet' og 'Krøniken', hvor hun tre gange blev kåret til bedste kvindelige TV-skuespiller for sin rolle som Ida.

Den anerkendelse ville være mere end rigeligt for de fleste, men for Anne Louise Hassing er hæderen ikke nok. Hun har brug for mere end skuespillet i sin tilværelse.

- Når man nærmer sig de 50, kommer der en snert af: Hvordan skal de næste 30 år være? Hvad har jeg opnået, og vil jeg gerne mere?, spørger den 48-årige skuespiller sig selv i dagens udgave af Billedbladet.

Danske kendte Derfor viser Hassing bryster: - Jeg er jo skuespiller!

På baggrund af disse spørgsmål har Anne Louise Hassing taget skridtet videre fra skuespiller-karrieren og er ved at uddanne sig til komplementær hormonterapeut.

- Jeg holder ikke op med at være skuespiller. Det kan jeg slet ikke undvære. Men jeg har også brug for noget andet. Noget med mere dybde, og jeg vil gerne kunne gøre noget godt for andre, siger Krøniken-Ida til ugebladet.

Komplementær hormonterapi blander naturvidenskab med det alternative medicin og hjælper især kvinder, som døjer med fysiske og psykiske ubalancer såsom overgangsalder eller stress.

Anne Louise Hassing er i sin første store engelsktalende rolle. (PR-Foto) Film Nøgen Anne Louise Hassing i ny storfilm

På trods af at Anne Louise Hassing først er færdiguddannet i september 2017, har hun allerede været ude og kigge på lokaler til en klinik på Christianshavn, skriver Billedbladet.

Livet med mindre skuespil er dog ikke noget, der afskrækker Anne Louise Hassing.

- Jeg har en helt anden ro i dag, fordi jeg simpelthen har oplevet så meget og levet min drøm ud. Jeg har virkelig lavet nogle fede ting.

- Ikke mange, mange film, men dem, jeg har været med i, har været fantastiske. Så jeg sidder ikke med en bitter indebrændt fornemmelse af, at jeg ikke nåede, hvad jeg skulle, fortæller hun.

Krøniken-Ida skal spille den frodige og forførende 'Susannah' i Peter Greenways kommende film 'Goltzius and the Pelican Company'. (PR-foto) Danske kendte Krøniken-Ida i erotisk stor-film