Krohn-Dehli vil af med Hvidovre-villa

Står til lille gevinst, hvis villaen bliver solgt til prisen

Fodboldspilleren får formentlig ikke brug for en villa i Danmark de næste mange år. (Foto: All Over Press)
Fodboldspilleren får formentlig ikke brug for en villa i Danmark de næste mange år. (Foto: All Over Press)

Til sommer udløber fodboldspilleren Michael Krohn-Dehlis kontrakt med Celta Vigo, og med udenlandske topklubber stående i kulissen, prøver han nu af afhænde sin villa i Hvidovre. Det skriver Boliga Kendte.

Michael Krohn-Dehli er ombejlet med kontraktudløb til sommer og en supersæson i Celta. (Foto: Mikel Trigueros) Spansk fodbold Krohn-Dehlis krav til Celta: Kontrakt til pensionen

Michael Krohn-Dehli har været et stort aktiv for Celta Vigo. (Foto: All Over) Spansk fodbold Klubber står i kø: Krohn-Dehli kan vælge og vrage

Kan skrabe 300.000 kr. til sig
Villaen i København-forstaden kom på markedet i sidste uge med et prisskilt på 3,7 millioner kroner.Michael Krohn-Dehli købte villaen i barndomsbyen i 2009 for 3,4 millioner kroner, og da der ikke er tinglyst lån i ejendommen, kan han stikke det fulde beløb af salget i lommen. I bedste fald kan han altså hente et overskud på 300.000 kr. efter seks års ejerskab.

Ejendommen beskrives som 'sød og charmerende' og byder blandt andet på 147 boligkvadratmeter fordelt på fire værelser og en grund på knap 800 kvadratmeter.

Se Krohn-Dehlis villa her

Bedre held end Agger
Michael Krohn-Dehli må håbe, at han har bedre held med at få solgt villaen end landholdskollegaen Daniel Agger, der i 2013 også gav sig i kast med ejendomsmarkedet i Hvidovre.

Daniel Agger har ikke bopælspligt i Brøndby. Han er flyttet ind i FCK-land. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto). Underholdning Daniel Agger køber luksuslejlighed

Aggers strandvejsvilla nåede at være til salg i 458 dage, inden huset blev solgt med et samlet prisnedslag på 900.000 kr.