Kronborg: Ups, min bikini knækkede på scenen

Poledanceren måtte gennemføre sit show topløs, da snoren i hendes bikini måtte give op

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Stine Kronborg har tidligere optrådt topløs, og det har hun intet imod - når bare det er planlagt.

Men planlagt var det lagt fra, at Kronborg skulle vise barmen frem, da hun for et par uger siden var vært til en stor international poledance-konkurrence i Danmark.

På sin blog på Realityportalen.dk fortæller hun selv, hvordan hun pludselig blev bragt ud af fatning, da hun skulle åbne ballet med en smagsprøve på sine egne evner på stangen. Hendes bikini kunne ikke holde til presset fra hendes amme-bryster.

- Mit kostume var sammensat af lidt af hvert fra min garderobe, og min bikini var én af mine flotte 5000 kroner dyre poseringsbikinier fra fitness. Den er ikke beregnet til pole, men var den eneste, der kunne dække mine lidt større ammebryster. Jeg havde afprøvet den derhjemme, og det virkede fint, skriver Stine Kronborg.

Ups: Stine Kronborg glemte sin egen fødselsdag

Men generalprøven i privaten kunne hun ikke stole på.

- 30 sekunder inde i mit fem minutter lange show knækkede snoren i min bikini!, skriver hun.

- Der var intet at gøre, og jeg havde heller ikke nogen anden bikini med. ’The show must go on’, og det er på tidspunkter som dette, man virkelig får afprøvet, hvor professionel man er – for musikken stopper ikke, som hun skriver.

Stine Kronborg havde som altid sin søn med på job. Foto: Anthon Unger
Stine Kronborg havde som altid sin søn med på job. Foto: Anthon Unger

Hun forsøgte i første omgang at holde barmen indenbords ved at hive sin hofteholder op omkring brysterne. Og det gik også godt, indtil hun kastede sig ud i et trick på gulvet.

- I det øjeblik, jeg løftede benene og begge hænder var plantet i gulvet, faldt bh’en pladask ned og blottede mine bryster totalt. Ja, så var der ikke noget at gøre, andet end at kaste den ad h til og bare lade babserne danse frit, skriver hun.

Hastet til hospitalet: Stine Kronborgs søn ramte gulvet med hovedet først

Stine Kronborg blev mor til lille Leo Columbus for fem måneder siden, og hun synes, at det er anderledes at vise barmen frem på en fræk måde, efter de er blevet fødekilde for hendes søn, afslører hun på sin blog.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+