Lasse Rimmer bryder med 17 år yngre kæreste

Komikeren er ikke længere sammen med unge Nanna

Nanna Heisel og Lasse Rimmer mødtes på Facebook i 2008. (Foto: All Over Press)
Nanna Heisel og Lasse Rimmer mødtes på Facebook i 2008. (Foto: All Over Press)

Lasse Rimmer er blevet single. Det fortæller den 42-årige standupkomiker selv på sin Facebook-profil.

'Nu forestiller jeg mig ikke, at det har nyhedens interesse for særlig mange, men...Jeg er ikke længere i et forhold. Nanna og jeg flyttede fra hinanden for nogle måneder siden', skriver han blandt andet.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter han, at det er slut mellem ham og Nanna, men derudover har Lasse Rimmer ikke yderligere kommentarer.

Lasse Rimmer ses her med sin 17 år yngre kæreste Nanna Heisel.(Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Ung kæreste sendte mig ud i kulden

Ifølge Rimmers opdatering er bruddet fra Nanna, som han mødte på Facebook, sket uden det store drama.

'Der er ingen dramatik forbundet med det; det er bare en af den slags ting, der nogle gange sker efter nogle år. Vi kunne kalde det en pause, men der er det med pauser, at de tit bare er en måde at udskyde beslutninger på. Så lad os kalde det et brud i stedet for.'

Beholder hunden
Parret mødtes i 2008 og har ikke fået børn sammen. Lasse Rimmer har døtrene Hedvig og Pippi fra sit første ægteskab, men med Nanna fik han kun en hund.

'Vores fælles hund bliver mest hos mig, i det mindste til han fylder 9, og lovgivningen siger, at han selv skal tages med på råd af Statsforvaltningen',’skriver han på Facebook.

Det var i øvrigt også på det sociale netværk, at Rimmer i 2009 annoncerede, at han og Nanna var flyttet sammen.

'Deler fremover hjemmet med 100 par sko i størrelse 37/38 og en kvinde, der kan passe dem', skrev han.