Laudrup køber lejlighed til fire millioner

Andreas - søn af Michael - er flyttet i lejlighed ved Langelinie

Andreas Laudrup ejer den nye lejlighed alene. (Foto: Jonas Olufson)
Andreas Laudrup ejer den nye lejlighed alene. (Foto: Jonas Olufson)

Kort før Andreas Laudrup meddelte, at han er færdig i professionel fodbold som følge af en ledbetændelses-sygdom, købte Michael Laudrups søn en lejlighed tæt ved Langelinie.

Og der er ikke noget, der tyder på, at den 24-årige søn af fodboldikonet har problemer med finansieringen.

I begyndelsen af april lagde han 4,1 millioner kroner på bordet for de 101 kvadratmeter beboelse på Amerika Plads på Østerbro, viser dokumenter i tinglysning.

Her fremgår det dog også, at far og mor ikke har betalt for herligheden.

Andreas Laudrup i aktion for AGF i september sidste år - nu må han stoppe karrieren på grund af sygdom. (Polfoto) Dansk fodbold Fodbold-ekspert om Laudrup: Et kæmpe talent

Der skyldes 3.348.000 kroner i lejligheden, som Andreas er eneejer af.

Da han i begyndelsen af maj meddelte, at han måtte vinke definitivt farvel til fodbold på topplan, kom det som et chok for mange. Selv sagde han:

- Jeg elsker at spille fodbold, og det har fyldt det meste af mit liv, siden jeg var en lille dreng. Derfor er beslutningen om at stoppe som 24-årig også meget svær at træffe. Men med det lange forløb, jeg efterhånden har været igennem med sygdom i mine led, er jeg helt afklaret med, at det er sådan, det må være.

Michael Laudrup og lillebror Brian Laudrup har tilsammen tre sønner, der alle har mærket det tunge pres, der hører til det berømte efternavn. (Foto: Polfoto) Sport og Spil I skyggen af farmand: Sådan gik det Laudrup-sønnerne

Hvad han nu skal i sit nye liv og sin nye lejlighed, er endnu ikke meldt ud.

- Jeg har heldigvis stadig en alder, hvor det ikke er for sent at kaste sig over andre udfordringer, som jeg ser frem til at prøve kræfter med nu.