Lige nu: Mikkel Kessler bliver gift i Italien

Familie og venner er i samlet i Italien, hvor bokseren i dag skal giftes med sin forlovede, Lea Hvidt

I dag bliver de hr og fru Kessler. Foto: Thomas Sjørup
I dag bliver de hr og fru Kessler. Foto: Thomas Sjørup
Følg Danske kendte

I dag skal bokseren Mikkel Kessler giftes med sin forlovede, bloggeren, forfatteren og den tidligere model Lea Hvidt.

At der den seneste tid har været et bryllup under opsejling, har ikke været nogen hemmelighed, og i går afslørede dagens brud så selv, at torsdag 21. juni er dagen, hvor hun går fra at være frøken til at blive frue.

Mikkel Kessler skal giftes

På et opslag på Instagram skrev hun 'Last day as a Miss' og postede det sammen med et billede af hende og The Viking Warrior, som Kessler også bliver kaldt.

Tidligere har Lea Hvidt skrevet på sin blog, at familien for tiden er samlet i Italien, og Mikkel Kesslers søster, Linse, har da også på sin Instagram-profil fortalt, at det er her brylluppet skal stå.

Lea Hvidt har tidligere skrevet på sin blog, at hun og Mikkel ønsker, at detaljerne fra brylluppet bliver holdt private - i hvert fald til det hele er veloverstået.

- Jeg forstår rigtig godt at jer der følger med eller måske bare er lidt nysgerrige, gerne vil vide hvor vi har valgt at fejre vores bryllup og ikke mindst hvornår. Men vi har valgt at holde disse ting for os selv, og jeg vil gerne fortælle hvorfor! Der er flere grunde, ligesom at der også er flere grunde til vores valg i forbindelse med brylluppet. Når offentlige personer gifter sig, eller når man gifter sig med en offentlig person, så er der selvfølgelig en vis interesse i det for pressen osv. Det er en del af gamet eller cirkusset om man vil. Mikkel og jeg har flere gange været en tur igennem møllen, og store livsbegivenheder er selvfølgelig de allerhøjst prioriterede for medierne. Det er ikke altid lige sjovt, flatterende eller rart, når andre mennesker laver et 'take' på andre menneskers begivenheder, eller mangel på samme, skriver hun.

Mikkel Kesslers kæreste afslører: Vi har mistet to børn

At det er i dag, Lea får sin Mikkel ved alle, der følger hende på Instagram. Her skrev hun torsdag morgen: Today is the day! Jeg glæder mig til at se dig Mikkel Kessler'.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt har sammen to børn - sønnen Romeo og datteren Rosa-Lia - og parret har været forlovede siden sidste sommer.

1. august skrev Lea Hvidt på sin blog, at Mikkel Kessler havde friet til hende.

- Jeg skal lige vænne mig til at det er MIG, som siger disse ord. Men det er det altså nu! For et par måneder siden kunne vi fejre vores kærlighed på tiende år, og nu skriver vi altså også under på det, skriver hun i blogindlægget, der ganske enkelt hedder 'Jeg sagde JA!'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?