Lina Rafn måtte ikke - Uffe Elbæk må gerne

Manden bag Wood Wood er tilsyneladende større fan af Alternativet end Infernal

Uffe Elbæk havde til sin fødselsdag iført sig en af Wood Woods trøjer - det fik Ekstra Bladets Snapchat-reporter at se ved selvsyn, da han lagde vejen forbi den alternative politiker.

Lina satte sin kasket, som hun ville, og det var Wood Wood-bagmanden Karl Oskar ikke tilfreds emd. (Foto: DR) TV I aften er Wood Wood-kasketten løs igen

Event & Kultur TV: Ekstra Bladet delte gratis Wood Wood-kasketter ud

Under 'X Factor' i 2014 indtraf den mest omtalte episode allerede i audition-fasen, da Lina Rafn kom for skade at iklæde sig en kasket med tøjfirmaet Wood Woods logo.

Balladen begyndte, da Wood Wood-bagmanden Karl Oskar Olsen på Twitter skrev, at Infernal-sangerinden skulle tage 'hans' kasket af, når hun var på skærmen.

Den usædvanlige henstilling fik de sociale medier til at koge over i undren og en række kendte var hurtige til at reagere med spydige kommentarer om, hvornår man var 'fin' nok til at iføre sig Wood Wood-tøj i det offentlige rum.

Uffe er hot
Mandag var det så Uffe Elbæk, der fejrede fødselsdag på DR1 i den bedste sendetid iført en sweatshirt med Wood Wood-logo, hvilket fik Karl Oskars mor til at sende modemanden følgende besked 'Hej nu har Uffe Elbæk igen WoodWood trøje på i fjernsynet Fed stil'.

Karl Oskar lagde efterfølgende beskeden på sin Instagram-profil, hvilket fik en vittig følger til at skrive: 'Sig lige noget på Twitter om at han ikke må :-D', hvor til Karl Oskar svarede: 'jeg er fan jo'.

På Facebook spekulerer vittige hoveder desuden i, om Uffe mon har lånt sin trøje af Lina Rafn, mens andre blot konstaterer, at 'Uffe er hot'.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Wood Wood eller Karl Oskar.

Wood Woods designer var bestemt ikke glad for at se en af mærkets kasketter i 'X Factor', men kigger man i regnskaberne, kunne selskabet vist godt bruge reklamen. (Foto: DR) TV Nej til gratis reklame: Wood Wood har kæmpeunderskud

Wood Wood var ikke meget for at Lina RAfn i fredags havde en af deres kasketter på i 'X Factor', men i 2012 var mærket faktisk også med i showet. (Foto: DR) TV Wood Wood har tidligere været i X Factor

Lina Rafn iført den voldsomt omdiskuterede kasket. (Foto: DR). TV Lina Rafn: Otte sandheder om mig og Wood Wood