Line Baun Danielsen om tv-fyring: Som et dunk i hovedet

Det var svært for den populære tv-vært at sige farvel, da hun modtog en fyreseddel fra tv-jobbet

- Det var nogle ærgerlige omstændigheder, Ole Stephensen og jeg blev fyret under, siger tv-værten til ugebladet Søndag. (Foto: Polfoto)
- Det var nogle ærgerlige omstændigheder, Ole Stephensen og jeg blev fyret under, siger tv-værten til ugebladet Søndag. (Foto: Polfoto)

Siden Line Baun Danielsen fik job på TV2 i 1988, er hun hoppet fra det ene store værtsjob til det andet: fra 'TV2 Nyhederne' og 'Mors hammer' til 'Onside' og 'Go' morgen Danmark'.

Men i 2008 blev succesbølgen brudt. Den nu 54-årige vært fik en fyreseddel og måtte forlade værtsjobbet på 'Go' morgen Danmark' sammen med sin medvært Ole Stephensen, skriver ugebladet Søndag.  

Endelig! Line Baun hævner uheldig abe-episode

- Det var virkelig et dunk i hovedet, siger Line Baun Danielsen til bladet og fortsætter:

- Det var svært at sige farvel til noget, som var så stor en del af mit liv og min egen selvopfattelse. Forundringen over, at det virkelig kunne være rigtigt, var svær.

Danske cougars: Derfor tænder vi på unge mænd

I dag er hun vært på TV2's regionalprogram Lorry og er for længst kommet videre efter fyringen, men dengang fyldte den en del.  

- Jeg synes, det var ærgerligt, og jeg synes, det var nogle ærgerlige omstændigheder, Ole Stephensen og jeg blev fyret under. Jeg synes heller ikke, det var en pæn måde, det blev formidlet på. Det med aldersfikseringen var træls, for jeg synes faktisk ikke, at man nødvendigvis behøver at have en alder som journalist, forklarer hun.

Line Baun: Jeg har ikke læderhud

Som med så mange andre udfordringer i tilværelsen endte fyringen med at sætte skub i en anden af Line Baun Danielsens ambitioner.

- Først var jeg ked af det, så blev jeg vred, og så gik jeg i gang. Det var ligesom min sorgbehandlingsproces. Jeg skulle jo tjene penge på et eller andet, så jeg startede et firma, fortæller tv-værten til Søndag.

Firmaet, som hed Ready-Set-Grow.Biz og hjalp erhvervsdrivende, gik dog konkurs i 2011. I dag rådgiver Line Baun Danielsen i kommunikation og medieoptræden ved siden af jobbet som studievært.

De kendtes skilsmissemareridt

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Line Baun Danielsen.