Annonce:
Annonce:

Line Baun: Glad for mine store bryster

- Frem med brysterne kære kvinder, skriver Line Baun Danielsen på sin blog

Line Baun viste gerne sig selv frem, da hun deltog i 'Vild med dans' - nu slår hun et slag for kvinders ret til ikke at skulle skjule deres kroppe. Foto: Mogens Flindt
Line Baun viste gerne sig selv frem, da hun deltog i 'Vild med dans' - nu slår hun et slag for kvinders ret til ikke at skulle skjule deres kroppe. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er efterhånden noget tid siden, man kunne opleve Line Baun Danielsen på tv-skærmen. Men der er langtfra blevet stille om den tidligere tv-vært, der på sin blog på jævnlig basis stiller skarpt på emner, der måtte interesse såvel medsøstre som formentlig også medbrødre i den erklærede målgruppe 45+.

Line Baun i vredt opråb: Det var aldrig sket med Uber

Line Baun træt af dates med gifte mænd

Nu er hun på banen med et opråb: Frem med brysterne kære kvinder! Line Baun Danielsen konstaterer, at grunden til, at flere og kvinder 'gemmer deres medfødte og helt naturlige attributter væk er, at de får klamme eller nedgørende kommentarer f.eks. på de sociale medier, hvis brysterne eller kavalergangen kan ses'.

Line Baun knækket af stress

Annonce:

Line Baun Danielsen nægter dog at følge med på den ufestlige trend, at bryster skal gemmes så meget som muligt væk.

- Jeg hører selv til dem, der er udstyret med et par i den større afdeling. Og dem er jeg i al beskedenhed glad for – nu hvor naturen ikke har udstyret mig med et sæt lange slanke ben, men et par bundgarnspæle, som en mand engang sagde til mig. Og jeg har faktisk ikke lyst til at gemme mine bryster væk eller skamme mig over dem. Det gjorde jeg som helt ung, men de er nu engang mine, og de er en del af mig, skriver hun i sit blogindlæg.

Efter Line Bauns afsløring: Nu vælter det ind med mails

Dog erkender Line Baun Danielsen, at der er visse sociale spilleregler og almindelig pli, man bør have med i tankerne, inden man viser for meget frem i offentligheden.

- Det betyder ikke, at jeg svinger brysterne lystigt op i hovedet på hvem som helst og hvor som helst. Eller lufter en dyb udskæring, når jeg er på job eller steder, hvor det er malplaceret.

Annonce:

- Der er  altid et kodeks og nogle spilleregler, vi skal indpasse os efter. Linse ville jo ikke gå i en nyhedsudsendelse – og jeg ville nok heller ikke gå i Familien på Bryggen!

Cecilie Beck til tv-fest: Ikke et ord om Tantholdt

Hun fortæller om bevæggrunden for sit blogindlæg:

- Det kan ikke være rigtigt, at vi skal dømme hinanden på brystmålet og sidestille brystmål og intelligens. Eller ikke turde vise sine former i private fora af frygt for de kommentarer, det måtte medføre f.eks. på Facebook eller Instagram.

- Så hvis nogen har svært ved at fokusere, fordi der kommer en kvinde med smukke bryster, så må de enten kigge væk, kaste et diskret blik eller nyde det, de ser. Det gør jeg selv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: