Annonce:
Annonce:

Line Baun jubler over nyt job: - Rigtige mænd kan trylle med staven

Den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen har sagt ja til et nyt job, der ifølge hende involverer lækre mandekroppe

Line Baun Danielsen har fået nyt job som ambassadør for VM i ishockey, som bliver afholdt i Danmark næste år. Foto: Linda Johansen
Line Baun Danielsen har fået nyt job som ambassadør for VM i ishockey, som bliver afholdt i Danmark næste år. Foto: Linda Johansen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Line Baun: På ferie med pariserrøv og ølvom

Line Baun: Mænd sender billeder af deres 'udstyr' i stiveste puds

Begejstringen er i øjeblikket ikke til at tage fejl af hos den tidligere journalist og tv-vært Line Baun Danielsen.

Hun er nemlig blevet tilbudt et job som ambassadør for VM i Ishockey, som bliver afholdt i Danmark i det nye år.

Under overskriften 'Rigtige mænd kan trylle med staven' lægger den tidligere tv-vært på sin blog ikke skjul på, at hun er meget begejstret for det nye job, som hun ikke har tøvet med at takke ja til.

Annonce:

- Jeg ved godt, der er undertoner af sex og omklædningsrum, når jeg skriver, at rigtige mænd kan trylle med staven. Men jeg er så glad i låget, for jeg har fået et tilbud, jeg ikke kan sige nej til. Og jeg vil gerne dele det med jer. Jeg er blevet en af foreløbig 15 ambassadører for Ishockey VM i Danmark til næste år, skriver den tidligere tv-vært.

Kendte værter står frem: Vi blev fyret, fordi vi er for gamle

Flotte kroppe
Line Baun Danielsen er selv tidligere ishockeyspiller og har en stor passion for sporten. Derfor passer den nye rolle som ambassadør hende også udmærket.

- Jeg har det jo med ishockey som med vin, mad og sex: det er fantastisk. Det skal ses, opleves og nydes, fordi det er underholdning af topatleter på topplan i højt tempo, i en fortættet stemning, med musik og gang i den, skriver hun på sin blog.

Line Baun: Hvad gør vi ved de anderledes og grimme?

Line Baun Danielsen er i øjeblikket tilbage som vært på TV 2 Lorry i forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget. Foto: Privatfoto
Line Baun Danielsen er i øjeblikket tilbage som vært på TV 2 Lorry i forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget. Foto: Privatfoto
 

Ifølge den tidligere tv-vært er der også en ekstra bonus ved det nye job. Som ambassadør får hun nemlig rig mulighed for at få et smugkig på de veltrænede ishockeyspilleres kroppe.

Annonce:

- For det første er ishockeyspillere udstyret med nogle af de meste komplette og flotte sportskroppe. Og det synes de fleste kvinder er lækkert, skriver hun og fortsætter:

- Og jo jo, de er pakket ind i alverdens udstyr. Men det er vikinger på is, der kæmper så sveden sprøjter – og nogle gange blodet med. Og så er ishockeyspillere ekvilibrister på is, der i højt tempo på en lille bane og med en stav i hånden og en puck på størrelse med bagerens medaljer, kan give enhver sportstosse julelys i øjnene.

Se også: Lavede en 'Line Baun' - kaldte dommerne for aber

Vil sætte fokus på sporten
Overfor Ekstra Bladet uddyber Line Baun Danielsen, hvad den nye tjans går ud på.

- Det er frivilligt, og det går ud på at være med til at skabe positiv opmærksomhed omkring ishockey og det kommende VM. Der bliver sat en masse tiltag i værk. Blandt andet aktiviteter for børn. Målet er at sætte så stort fokus på sporten som muligt, siger hun til Ekstra Bladet.

Annonce:

Og ifølge Line Baun Danielsen er det nye job som en drøm, der går i opfyldelse.

Sådan tjente Oliver Bjerrehuus 20.000 på tre dage

- Jeg har fulgt det danske herre ishockeylandshold fra 1977, hvor de spillede i c-gruppen og hele vejen til toppen, da de spillede A-VM for allerførste gang i Finland i 2003, hvor jeg var vært. Så det er vanvittigt stort for mig at skulle være ambassadør. Det er fantastisk, og jeg bliver lidt rørt, siger hun og fortsætter:

- Og så er det da rigtigt, at jeg også synes, at ishockeyspillere er lækre. Det må du godt citere mig for, tilføjer hun med et grin.

Tilbage på skærmen
Tilbage i 2016 blev Line Baun Danielsen ramt af stress, og hun måtte derfor stoppe som vært på TV 2 Lorry og trække sig fra rampelyset.

Nu er hun dog atter tilbage på skærmen for en stund i forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget, som afholdes 21. november.

Annonce:

- Jeg kan ikke holde til 12 timers-vagter og fire deadlines dagligt mere. Så nej. Det bliver ikke permanent, har Line Baun Danielsen tidligere forklaret til Ekstra Bladet.

Line Baun Danielsen får derfor også nok at se til den næste tid, hvor hun både skal passe sit værtskab på TV 2 Lorry og den nye rolle som ambassadør.

Efter stress: Line Baun tilbage på skærmen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: