Linie 3-stjerne skal være en af 'Ørkenens Sønner'

Anders Bircow er hentet ind de næste to uger, mens det oprindelige medlem Asger Reher plejer en lungebetændelse

Asger Reher (t.v) er gået ned med en lungebetændelse, skriver kvartetten på facebook. (Foto: PR)
Asger Reher (t.v) er gået ned med en lungebetændelse, skriver kvartetten på facebook. (Foto: PR)

En af de mest populære comedy-kvartetter må undvære et af deres medlemmer til deres forestillinger de kommende uger.

Asger Reher har nemlig lagt sig i sengen med en omgang lungebetændelse og derfor har den rutinerede og folkekære komedie-trup måtte hente hjælp ind fra sidelinjen,

En af Danmarks mest rutinerede komikere - Linie 3-stjernen Anders Bircow - overtager hans plads, skriver Ørkenens Sønner på facebook.

Ørkensønnernes råd til bikinisæsonen

'Asger Reher, der i Ørkenens Sønner sammenhænge bl.a. udfylder rollerne som Fjærtomanen, Grosserer Pikkerup, Kong Christian IV og en lang række andre roller, har måttet bøje sig for en stædig og vedholdende lungebetændelse med efterfølgende dehydrering og træthed. Kort sagt har Asgers læge påbudt, at han holder pause fra scenen lige nu, hvor Ørkenens Sønner mangler at afvikle de to sidste uger af forestillingen: Een gang til for Prins Knud', skriver de.

De frække ørkensønner skamroses

Men som sagt kan fans af 'Ørkenens Sønner' ånde lettede op for turneen, der begynder i Odense Koncerthus på torsdag og slutter i Musikhuset Aarhus løber af sted som planlagt.

'Ørkenens Sønner har ikke ønsket at aflyse de to sidste ugers forestillinger, men har i stedet allieret sig med en ven helt tilbage fra skuespillerelevskolen i Århus; ingen ringere end Anders Bircow. Asger og Anders har talt sammen om rollen og Asger har videregivet adskillige fif om fjærtomanens hemmeligheder og Anders har desuden benyttet vinterferien til prøver med de øvrige spillere: Henrik Koefoed, Søren Pilmark og Niels Olsen og er nu helt klar til at medvirke i ørkenvandringen de kommende to uger', skriver truppen i vanlig humoristisk stil.