Annonce:
Annonce:

Linie to: - Vi har sgu ikke pisset ham af

Anders Bircow og Thomas Eje drager næste år på turné uden Preben Christensen, men det har ikke givet anledning til uvenskab

Anders Bircow skal igen på turné med komiker-kollegaen Thomas Eje, men det bliver uden 'El Prebsi' i rollen som dronning Magrethe denne gang.  
Foto: Kenneth Meyer
Anders Bircow skal igen på turné med komiker-kollegaen Thomas Eje, men det bliver uden 'El Prebsi' i rollen som dronning Magrethe denne gang. Foto: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Anders Bircow og Thomas Eje fra den ikoniske trio 'Linie 3' er næste år klar til at turnere landet tyndt med det nye show 'Her er de to andre'. 

Men det bliver uden Preben Christensen i denne omgang.

- Vi har sgu ikke pisset ham af. Han er bare ikke med, siger Bircow grinende til Ekstra Bladet, der fanger ham til sangerinden Moniques 40 års jubilæum.

- Jeg går og slapper en hel del af for tiden, men om lidt flyver jeg til Thomas' kæmpe gård på Als for at øve.

Åndssvage journalister
Det musiske show kommer til at handle om oplevelserne fra de fire årtier, de to folkekære stjerner har turneret sammen i.  

- Vi vil fortælle en masse gode historier fra garderoberne og om alle de åndssvage oplevelser, vi har haft med journalister.

- Vi skal underholde folk, men denne gang mere intimt, end vi har gjort før. Det bliver foran 200-300 gæster.

Gamle oplevelser
Linie 3 har eksisteret siden 1979 og står bag en række shows for udsolgte sale.

Blandt andet 'Hvor er de to andre' fra 1993, 'Rundrejsen' fra 2001 og et 25-års jubilæumsshow i 2004.

Sidst trioen optrådte sammen var med et juleshow i 2019. Samme år vandt de TV 2 Charlies ærespris til 'Året der gak' for bidraget til dansk komik.

Selvom Preben Christensen ikke er med, er størstedelen af materialet til det nye show taget fra trioen 'Linie 3's oplevelser bag kulisserne.

'Linie 3 er så alsidig, at det for mig at se er tidløst. Derfor kan vi sagtens optræde med meget af materialet stadigvæk', sagde Thomas Eje tidligere på året til Jyllands Posten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: