Linse har fået 'hemmelig' operation i Litauen

Den barmfagre stjerne fra Islands Brygge har været igennem en risikofyldt operation

Linse Kessler blev mormor i februar. Her taler hun om sin rolle som mormor.

Tv-darlingen Linse plejer normalt ikke at holde sine skønhedsoperationer hemmelige. Men denne gang er hun gået stille med dørene.

Den 50-årige realitypersonlighed har for cirka fire uger siden været i Litauen, hvor hun har gennemgået en 'stor og udfordrende operation med risiko for komplikationer'. Det skriver klinikken Luxuskirurgi på Facebook.

(Foto: Henning Hjorth). Danske kendte Geggo til Linse: Man kan se dine skamlæber

Linse har delt klinikkens opslag og kommenterer det på sin egen facebook.

- Jeg er så overdrevet glad og lettet, og det har været svært at holde bøtte, faktisk har jeg ikke helt kunnet holde og kom til at fortælle det til 300 mennesker i Gribskov forleden dag, men vi aftalte, at de ikke måtte sige noget, og ikke et ord har jeg hørt, SÅ SEJT, skriver Linse i sit opslag.

(Foto: Philip Davali) TV3-reality Mopper afbryder Linses talkshow: 'Jeg skal tisse!'

Grunden til, at operationen skal holdes hemmelig, er, at den afsløres i det sidste afsnit af sæsonens 'Familien fra Bryggen' på torsdag.

Klinikken udlodder et besøg på Luxuskirurgi med konsultation hos en plastikkirurg til den, der kan gætte, hvad Linse har fået lavet i Litauen, og mange af budene går på, at Linse har fået lavet brysterne mindre.

Geggo er klar til at springe ud som selvstændig med egen klinik. (Foto: TV3) Danske kendte Geggo afslører hemmelighed - og søger folk

Der ville i så fald være nok at tage af. Hvert af Linses fortrin indeholder implantater på 2000 milliliter.

Linse er en populær dame. Her skriver hun autografer til sine fans.