Linse i glødende forsvar for sine bryster

- Jeg har selv betalt for dem!

- Jeg har skam betalt for mine operationer med glæde, siger Linse om brystreduktionen. (Arkivfoto: Henning Hjorth).
- Jeg har skam betalt for mine operationer med glæde, siger Linse om brystreduktionen. (Arkivfoto: Henning Hjorth).

Linse Kessler har kastet sig ind i et glødende forsvar for sine nye, reducerede bryster, efter at DanClinic, klinik for kosmetisk kirurgi, på Facebook kritiserede størrelsen.

’Man kan ikke have så store brystimplantater uden en voldsom risiko for at få kapseldannelse! Og det har hun! Når man lægger så store implantater ind, udspændes huden og den bliver tynd, derfor ’skinner’ implantatet igennem huden, som får et blåligt skær!’, stod der på klinikkens officielle Facebook-side.

Her blev der også rettet en kritik mod LuxusKirurgi, der har gjort Linses bryster mindre.

’Der er ikke heldigvis ikke mange læger, der har samvittighed til at lægge så store implantater ind – for det giver aldrig et godt resultat! Når Linse tager til Litauen, er det, fordi hun sandsynligvis får sponsoreret operationen af LuxusKirurgi, som herved får reklame!’, skriver den konkurrerende klinik.

Her leger Linse lidt med sine nye bryster, der er blevet lidt længere og lidt blødere, men dog lidt mindre. (Foto: TV3) TV Linse: Nu vil jeg have lange bryster

Dén kommentar ville Linse dog ikke finde sig i. I tråden skrev hun:

’Jeg finder det ret spøjst, at du kan udtale dig overhovedet i min ’brystsag’, da du på ingen måde har været inde over den? Hvordan pokker kan du finde på at direkte skrive, at grunden til, at jeg vælger at bruge Luxuskirurgi, er af økonomiske årsager og sponsorat? Jeg har både fået ansigtsløft og fedt i ansigt hos dem, og jeg er så glad for dem, da de er møghamrende dygtige. Jeg har skam betalt for mine operationer med glæde, den sidste her dog kun implantaterne. Jeg behøver ikke nasse mig til noget. Jeg betaler mine ting for de penge, jeg tjener, så drop de spydige ondt i røven-svar!’.

Linse troede, at hun skulle dø. (Foto: Henning Hjorth) TV Linse: Jeg troede jeg skulle dø

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Linse selv, men medejer af klinikken i Litauen Michael Dalgaard er alt andet end tilfreds med kollegaens udmelding:

- At han udtaler sig om en konkret patientsag, synes jeg, er uetisk og forkert. Især da han ikke kender til patientens journal og historik. Linses operation har været undervejs i et år eller mere. Der skulle bestilles specialfremstillede implantater fra en godkendt producent. Alene det tog over tre og desuden anbefalede vores kirurg at starte med langsomt at gå ned i størrelse. Det var en meget kompliceret operation, hvor de konstaterede, at den tidligere kirurg havde lavet operationsfejl, siger Michael Dalgaard til Ekstra Bladet.

Sådan så Linses bryster ud før operationen. Se de splinternye lidt mindre bryster her. (Foto: Claus Bjørn Larsen) TV Se Linse ryste vildt med sine nye 'små' bryster

Via DanClinics Facebook-profil fik vi dette svar fra en unavngiven medarbejder om polemikken:

’Mit formål med at skrive om ekstremkirurgi var blot for at advare patienter. Linse og Michaels svar synes jeg taler for sig selv, og dem har jeg ikke lyst til at kommentere’, lyder det.

I Ekstra Bladets program Paparazzi fulgte vi Linse til et yderst vovet photoshoot.