Linse: Jeg er ikke klar til at slippe Moppers aske

Realitystjernen har endnu ikke haft lyst til at finde et sidste hvilested til Mopper

Hør Linse fortælle om sorgen efter Moppers død

Det er snart et halvt år siden, at Linse Kessler måtte sige farvel til sin elskede mor, Ann Patricia Christiansen også kaldet 'Mopper'.

Og selvom 'Bryggen'-dronningen flere gange har fortalt, hvor fin en afsked Mopper fik, så har hun ikke sagt endeligt farvel til Kessler-familiens overhoved.

Moppers grønne urne står nemlig stadig i Linses lejlighed på Islands Brygge.

- Jeg er ikke helt klar til at slippe hende endnu, siger hun, da Ekstra Bladet møder hende på den røde løber til 'Teenage Awards'.

Det betyder nemlig enormt meget for realitystjernen, at hun stadig har lidt kontakt til sin afdøde mor.

Linse: Det skal der ske med Moppers hund

- Hun står derhjemme og hygger sig, og så snakker jeg lidt med hende. Jeg siger 'godmorgen' og 'godaften', også brokker jeg mig da også en gang i mellem til hende, griner brystbaben.

Hvornår det endelige farvel sker, det ved hun ikke helt endnu, men hvordan det skal ske, det har 'Familien fra Bryggen' planlagt.

- Vi har besluttet, hvad der skal ske med hende, men vi fortæller det ikke, før det er gjort. Vi har for travlt, og det skal gøres rigtigt. Det skal være en dag, vi har masser af tid. Det bliver nok først, når det bliver varmere, sagde Linse Kessler i starten af året til Se og Hør.

Men selvom Linse har beholdt sin mors aske derhjemme, så er det ikke fordi, at den har fået en fast plads.

Geggo bryder tavsheden efter Moppers død

- Hun står lidt forskellige steder, så står hun i hvert fald ikke og keder sig, siger Linse til Ekstra Bladet.

Linse flytter lidt rundt på moderens urne. Foto: Mogens Flindt
Linse flytter lidt rundt på moderens urne. Foto: Mogens Flindt

Mopper døde den 22. november efter længere tids sygdom omgivet af hele sin familie, der både tæller Mikkel Kessler, Linse og barnebarnet Geggo. Derudover havde Mopper også en søn, som ikke har været involveret i det succesfulde tv-program på TV3.

Det var familien selv, der på et pressemøde fortalte, at Mopper var alvorligt syg. Men hvad hun fejlede ville de ikke komme ind på, og den beslutning står de stadig fast på.

- For mig (og min familie) er det en selvfølge, og ren respekt at det skal forblive hemmeligt, for hun blev jo aldrig rask. Nogle ting må man gerne holde for sig selv, skrev Geggo på sin blog tilbage i januar.

Vred Geggo udnyttet: Jeg raser over det indvendig