Linse jubler: Så fik mor retfærdighed

Realitystjernen ser nu sagen som værende afsluttet

Linse Kessler og Ann Patricia 'Mopper'. Foto: Philip Davali
Linse Kessler og Ann Patricia 'Mopper'. Foto: Philip Davali

Ordkrigen mellem Ekstra Bladets klummeskribent, Karen Thisted, og Linse Kessler ser ud til at have fundet sin afslutning.

De to kvinder kom i karambolage, efter Thisted i sin klumme ’Derfor kunne jeg ikke tåle synet af Mopper’ beskrev den nyligt afdøde realitystjerne som en kold kvinde, der lod en ung og ensom Linse Kessler overnatte i vaskeriet, imens hun selv festede igennem på Bryggens værtshuse.

Karen Thisted: Derfor kunne jeg ikke tåle synet af Mopper

Det fik Linse Kessler til at kræve en undskyldning, som Karen Thisted i dagens Ekstra Bladet leverede.

- Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde, fastslog Karen Thisted.

Thisted efter shitstorm: Vi må tage os sammen

Ekstra Bladets klummeskribent Karen Thisted. Foto: Mikkel Khan Tariq
Ekstra Bladets klummeskribent Karen Thisted. Foto: Mikkel Khan Tariq
 

Hun understregede samtidig, at målet med klummen aldrig havde været at såre Linse og hendes familie, men at give danskerne et opråb, fordi man i Thisteds øjne hylder de forkerte.

Og det var tilsyneladende nok til at bløde situationen op. I hvert fald har Linse Kessler lagt en statusopdatering på Facebook, hvor hun takker Thisted.

- Karen T siger undskyld, og jeg siger hermed tak, skriver Linse Kessler.

Linse mindes Mopper: Det ville hun sikkert sige nu

Karen Thisted har dog fastholdt, at hun ville skrive klummen på præcis samme måde, hvis hun skulle skrive den igen, og den del har Linse Kessler det sværere med. Hun opfordrer således Karen Thisted til at genoverveje.

- Det er en virkelig trist oplevelse, jeg/vi var igennem her, og det ønsker jeg bestemt ikke at andre, der har mistet en kær, skal udsættes for, skriver Linse Kessler, der trods alt har fået smilet tilbage på læben.

Bryggen-dronningen afslutter således med:

- Sidder nu med en følelse af retfærdighed for min kære mor, og det er sgu dejligt.

Linse Kessler oplyser i en sms til Ekstra Bladet, at sagen for hendes vedkommende nu er afsluttet, og at hun ikke ønsker at kommentere yderligere.

Selveste dronning Margrethe kommenterede Moppers død. Se eller gense det her