Annonce:
Annonce:

Linse Kessler sagsøgt: Indgår forlig og betaler

Tv-kendis Linse Kessler skulle fredag i næste uge have været i retten, hvor hun var blevet sagsøgt. Sagen er dog droppet

Linse Kessler skulle have været i retten endnu en gang- denne gang i en civil sag. Foto: Jonas Olufson
Linse Kessler skulle have været i retten endnu en gang- denne gang i en civil sag. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er bestemt ikke første gang, men fredag i næste uge skulle Linse Kessler, som har det borgerlige navn Lenina Coleman, igen være mødt i retten.

Der var tale om en privat straffesag ved Københavns Byret, fordi den danske tv-kendis var blevet sagsøgt, men hun slipper for sin dag i retten.

Der er nemlig indgået forlig i sagen, hvor hun i stedet betaler sig ud af det. Det viser en aktindsigt i retsbogen, som Ekstra Bladet er i besiddelse af.

'Parterne har i dag under retsmægling indgået følgende aftale,' lyder det i retsbogen fra 13. marts, der fortsætter:

'Lenina Coleman betaler til (sagsøger, red.) 70.000 kr. inden 14 dage til fuld og endelig afgørelse af ethvert mellemværende mellem parterne.'

Begge parter betaler desuden egne omkostninger.

Annonce:

Tavshed fra alle parter
Linse Kessler har i den grad kendskab til retssystemet, som flere gange har dømt hende for alvorlige forbrydelser. Det gælder blandt andet vold, trusler mod vidner og hash-smugling.

Denne gang var der dog tale om en civil sag, hvilket vil sige, at det var en privat person, der trak hende i retten - og altså ikke den offentlige anklagemyndighed.

Der er meget få typer sager, der behandles som private straffesager, og det gælder for eksempel sager om æres- og fredskrænkelser. I skrivende stund har det dog ikke været muligt at få be- eller afkræftet, at det er dét, denne sag omhandler.

Hverken Linse Kesslers advokat eller sagsøgers advokat ønsker at udtale sig nærmere om sagen med henvisning til, at de har tavshedspligt.

Heller ikke Linse Kessler kan gøre Ekstra Bladet meget klogere.

'Sagen eksisterer ikke længere,' skriver hun i en sms og svarer følgende på opfølgende spørgsmål:

'Jeg må ikke udtale mig. Men den er i hvert fald ikke en sag mere.'

Linses domme

Linse Kessler har gennem sit liv ad flere omgange stiftet bekendtskab med det danske rets- og fængselssystem.

Ifølge Her og Nu har den 56-årige tv-kendis samlet brugt syv år af sit liv på at sidde i fængsel. Hun har 11 domme og ni fængselsophold bag sig, skriver mediet.

Linse Kessler er blandt andet dømt for et knivoverfald mod en tidligere veninde tilbage i 1995, for at have tæsket en parkeringsvagt, ulovlig våbenbesiddelse og hashsmugling.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvorfor Lenina Christensen blev til Linse. Læs den historie her.

Den danske coach Jens 'The Beast' flækkede sin skuldermuskel på grund af paraffin-olie. Hør ham fortælle om konsekvenserne i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: