Linse laver sang med unge Grand Prix-stjerner

Realitydronningen Linse Kessler har slået sig sammen med to af årets deltagere i Dansk Melodi Grand i håbet om at lave et musikalsk hit

Linse er klar med et nyt musikalsk projekt. (Foto: Henning Hjort)
Linse er klar med et nyt musikalsk projekt. (Foto: Henning Hjort)
Følg Danske kendte

Klædt i et yderst gennemført tysk Heidi-kostume med blonder, terner og flæser har reality-hittet Linse Kessler løftet sløret for sit kommende sangprojekt.

- Ronnie Garner, Muri og Mario og jeg har lavet en ny glad og sjov sang, og i dag skal vi skyde musikvideoen. Kostumerne er på plads og jeg glæder mig, skriver den 49-årige 'Familien fra Bryggen'-stjerne på Instagram.

Hun afslører i sine hashtags, at hendes mor, Ann Christiansen, bedre kendt under kælenavnet 'Mopper', også kommer til at være med i musikvideoen.

Det er ikke første gang, den populære realitydronning har kastet sig ud i det musikalske. Tidligere har hun samarbejdet med netop Facebook-fænomenet Ronni Garner om sangene 'Lidt for blond' og 'Julesangen'.

Men denne gang er popduoen Muri & Mario altså også involveret i Linse Kesslers sangprojekt. Duoen, som til februar indtager scenen i Horsens ved Dansk Melodi Grand Prix med deres bidrag 'To stjerner', består af Murad Mahmoud og Mario Sciacca. De har tidligere hittet med den ulykkelige kærlighedssang 'Hun tog min guitar'.

Se mit bollespejl

Den dynamiske duo gør sig allerede bemærket forud for årets store sangkonkurrence ved at være de eneste, der skal synge på dansk den 13. februar.

Linse: Sådan vil jeg tages

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter