Linse mindes Mopper: Det ville hun sikkert sige nu

Lørdag løfter Linse Kessler sløret for sin nye hjemmeside - og mor Moppers ord er med i baghovedet

Linse løfter sløret for ny hjemmeside og sender en hilsen til Mopper. Foto: Philip Davali/Polfoto
Linse løfter sløret for ny hjemmeside og sender en hilsen til Mopper. Foto: Philip Davali/Polfoto

Hele bryggens Mopper er en savnet kvinde i store dele af Danmark. Og særligt hos datteren, Linse, gør tabet af den elskede mor Mopper ekstra ondt.

Derfor var det også savnet og genklangen af Moppers ord, der vægtede tungest, da Linse lørdag offentliggjorde sin nye hjemmeside på sin Instagram-profil.

- Tiden læger alle sår... Det gør den nok med tiden, for smerten og savnet blir langsomt til noget dejligt, overskueligt og varmt... Men indtil da, så synes jeg at det gør fandens ondt at miste min elskede mor, skriver hun.

Linse: Det skal der ske med Moppers hund

- Men som hun med sikkerhed ville sige lige nu 'hold op med at være ked af Nogge, gør alt det du skal, og smil og grin som du plejer'. 'Ja ja mor jeg prøver, din hårde banan', fortsætter hun, inden hun åbner op for det online Linse-univers.

En glitrende side i bedste Linse-stil, der byder på både Moster Niller, Didde og hunden Jyttemor i formater af talkshows og personlige indslag.

Geggo bryder tavsheden efter Moppers død

'Vi fik grinet'
Midt i sorgen lader det til, at arbejds-distraheringen er kærkommen hos den 50-årige realitystjerne, der har brugt lørdagen på at filme en velkomstvideo til sit talkshow.

- Vi fik grinet og det var dejligt, skiver hun helt simpelt i opslaget ved siden af videoen, som lørdag aften har haft knapt 32.000 visninger.

'Vild med dans'-deltagere hylder Mopper

Mopper, med det borgerlige navn Ann Patricia Christiansen, døde mandag tidlig aften. Hun blev 78 år gammel.

Flere har efterfølgende fundet hver deres måde at mindes den kontroversielle realitystjerne på. Foran Moppers opgang på Bryggen har flere fans langt blomster og tændt lys, mens hendes stam-café, Haraldsborg, har mindet Mopper med favoritdrikken, en porter.