Linse om kontakt med afdød Mopper: Det er rigtig dejligt

Linse Kessler er blevet kontakt af sin afdøde mor via en clairvoyant følger på sin Facebook-profil

Linse har for nylig udgivet samtalebogen ’Mopper & mig’ - hør hende fortælle om den her
Følg Danske kendte

Den 21. november 2016 sagde den populære realitystjerne Linse Kessler og resten af familien fra Islands Brygge farvel til deres højtelskede 'Mopper' med det borgerlige navn Ann-Patricia Christiansen.

Den aldrende matriark, der mest havde sin vanlige gang på Bryggens lokale gader og stræder med sin lille og lettere ustyrlige hund Pixie, døde i en alder af 78 år.

Den kærlige, men bestemte dame har lige siden sin afsked med denne jord været en savnet stamgæst på den lokale beverding Haraldsborg og en kærlig mor og mormor, der med al tydelighed har været særdeles svær at undvære for både Linse og datteren Stephanie 'Geggo' Christiansen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at 'Mopper' efter sin død blev kremeret, og at urnen står hjemme i Linses lejlighed på Islands Brygge. Men nu lader det altså til, at det afdøde familieoverhoved har sendt et sidste budskab fra det hinsides til sin datter via en clairvoyant ved navn Trine Willadsen. I et opslag på realitystjernens Facebook-profil er der nemlig dukket en overraskende besked op i kommentarsporet.

Syg Mopper følte sig sjoflet af lægen: Føj for satan!

Mopper insisterede!
- Jaaa ved godt det er crazy.... Men har besked fra en meget insisterende Mopper, som vil fortælle dig, at hun har det skønt og ved nu, at man ikke skal frygte døden. Hun snakker om en stor ring, som ingen kender til, og at du derved ved, at det er en besked fra hende, skriver Trine Willadsen, som altså er en af Linses i alt 401.233 følgere på Facebook.

Da Ekstra Bladet fanger Linse Kessler tidligt fredag formiddag for at spørge ind til den lidt forbavsende og besynderlige besked, må den 51-årige tv-personlighed lettere overrasket indrømme, at hun på ingen måde har været klar over, at en henvendelse af den kaliber har ligget og ventet inde på hendes Facebook-profil.

Den glade familie fra Bryggen. Foto: JOHANSEN LINDA
Den glade familie fra Bryggen. Foto: JOHANSEN LINDA
 

Men efter en hurtig gennemlæsning er det en glad, om end forbløffet Brygge-dronning, der blot må konstatere, at det på mange måder sagtens kunne lyde som 'Mopper', der forsøgte at sende et glædesbudskab fra de døde.

- Det er da positivt og hyggeligt! Jeg kunne godt forestille mig, at 'Mopper' rent faktisk sagde de der ting, hvis hun befinder sig et sted, hvor hun har det godt. Hun vil helt sikkert berolige mig, for vi har altid snakket om: 'Gad vide, hvad der sker bag efter.' Om det er noget værre lort eller hvad? Siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

- Den ring hun taler om… Jeg tror, det er min store diamantring, for 'Mopper' havde ikke noget ægte - det sagde hende intet. Og jeg har selv en diamantring, som hun altid drillede mig med: ‘Det kan godt være, at den er ægte, men der jo så grim!’ sagde hun altid.

- Det er faktisk rigtig dejligt med sådan en besked, erkender hun.

Læs hele kommentaren i dette Facebook-opslag... (Artiklen fortsætter under billedet...)

 

Nu afslører Linse endelig: Det skal der ske med Moppers aske

Fik hjælp fra clairvoyant på stripklub
- Hun siger: 'Glæd dig, men bliv hos de andre så længe du overhovedet kan. Jeg elsker jer virkelig højt, selvom jeg ofte pjattede. Men det ved i jo godt. Har forsøgt at finde en vej til en privat besked til jer, men det lykkedes ikke. Så var nødt til at gøre det her,' forsætter den clairvoyante følger i sin lange kommentar og fortæller desuden, at hun kender Linse Kesslers velkendte veninde Didde fra et tidligere møde til en julefrokost på Agerskov Kro tæt på Haderslev.

Linse har selv tidligere benyttet sig af hjælp fra personer med synske evner. Da hun sammen med sin tidligere forretningspartner Camilla Andersen for nogle år siden drev stripklubben Copenhagen Redlight i Nyhavn, havde hun nemlig besøg af en clairvoyant, der skulle bedømme, om der var drillesyge ånder på spil i det flere hundrede år gamle bygningsværk.

Dengang blev hendes skepsis og betænkeligheder gjort til skamme, men derfor har hun alligevel ikke udelukkende en ukritisk tilgang til det overnaturlige.

Denne gang virker det dog til at have gjort et større indtryk på den populære tv-kendis. Og hun har da også planer om skrive pænt tak for den søde information til den hjælpsomme fan og følger.

Foto: JOHANSEN LINDA
Foto: JOHANSEN LINDA

Foto: DAVALI PHILIP
Foto: DAVALI PHILIP
 

Linse i ærligt interview: Jeg var ikke en god mor

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.