Linse trækker stikket efter underskud

Linse Kessler er ikke sikker på, at hun vender tilbage til Spanien - nogensinde

Linse Kessler har fået en hel del flere praktiske opgaver, efter at Fremtids-Peter er blevet fortid i det sydspanske. Foto: Jonas Olufson
Linse Kessler har fået en hel del flere praktiske opgaver, efter at Fremtids-Peter er blevet fortid i det sydspanske. Foto: Jonas Olufson

Tilbage i februar i år meddelte Linse Kessler, at hun var flyttet til Spanien, hvor hun var i gang med at udleve sin drøm med sit nyåbnede bed & breakfast i den spanske ferieby Mijas.

Men nu er 'Bryggen'-dronningen atter vendt hjem til Danmark. Hendes bed & breakfast er lukket for nu, og ifølge Linse Kessler er det ikke sikkert, at hun vender tilbage til Spanien igen.

Det blev nemlig for dyrt i længden, og savnet af familien blev efterhånden også for stort.

Det fortalte Linse Kessler i mandagens udgave af 'Aftenshowet' på DR1.

- Det har været det fedeste, men det hårdeste. Det har været hårdt, fordi vi tog to derned. Mit eventyr i Spanien har jo været noget med, at jeg godt kunne tænke mig en fortovscafé med lidt baked beans, og du ved. Men vi var to, og vi blev enige om, at det skulle være et bed & breakfast, siger Linse Kessler.

- Vi lejede et hus i et år, som var ret dyrt. Vi vidste godt, at der ville komme et lille underskud. Men altså, vi var to, og så kunne man altid se på forretninger senere og få det dækket ind og sådan noget, så pyt med det. Men min partner skred med halen mellem benene efter få måneder. Så underskuddet er jo også mit, og det er hårdt, for det har kostet rigtig mange penge. Det har været hårdt at gøre det alene, men jeg har haft gode ansatte, fortsætter hun.

Linse Kessler har haft mange jern i ilden. Se seks store klip med kendissen her

Linses sidste farvel: Jeg fik Moppers aske i munden

Bakkede ud
Det var planen, at Linses forretningspartner og manager gennem de seneste mange år - Peter Schjødt - skulle have tilbragt hele 2018 i Costa del Sol i det sydlige Spanien ved Linse Kesslers side.

Her skulle han hjælpe med driften af den ambitiøse bed & breakfast, som han selv har været med til at starte op.

Men kort efter, de havde slået dørene op, vendte han hjem til Danmark igen.

Linse fortryder gigantisk halstatovering: Går igennem smertehelvede

- Der er i virkeligheden ikke noget dramatik i det. Min rolle i projektet kom efterhånden bare lidt for langt væk fra mine kernekompetencer. Det var ikke lige min gesjæft at drive et bed & breakfast, har Peter med det science fiction-agtige øgenavn Fremtids-Peter tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Linse Kessler fik en hel del flere praktiske opgaver og mere gæld, efter Fremtids-Peter blev fortid i det sydspanske. Foto: Anthon Unger/Her & Nu
Linse Kessler fik en hel del flere praktiske opgaver og mere gæld, efter Fremtids-Peter blev fortid i det sydspanske. Foto: Anthon Unger/Her & Nu
 

Savnede mere
I 'Aftenshowet' fortæller Linse Kessler, at det har været en svær beslutning at sige farvel til sit bed & breakfast for nu - især fordi hun kommer til at savne sine gæster.

- Det gode ved det var alle mine dejlige gæster. De har været virkelig søde, og de har opvejet det hele, siger hun.

- Men savnet af familien blev større og større. Jeg har set dem en gang om måneden. Jeg kunne jo ikke tage en uge hjem til Danmark, for jeg havde jo gæster, der kom for at sige hej til mig, så jeg kunne kun være væk kort. Det kom bag på mig, at jeg ville savne dem så meget. For jeg tænkte, at FaceTime og sådan noget ville virke. Men det er sgu ikke det samme, siger hun.

Blev gift for to måneder siden - nu sælger hun brudekjolen

Da Linse Kessler i programmet bliver spurgt, om hun er færdig med sit eventyr i Spanien, er svaret tvetydigt.

- Det ved jeg ikke rigtig endnu. Nu er jeg hjemme for vinteren. Hvis det skal fortsætte, skal det ikke være en så lang periode. Så skal det være kortere, lyder svaret fra Linse Kessler.

Over for Ekstra Bladet ønsker Linse Kessler da heller ikke at uddybe sine fremtidsplaner mere.

- Jeg vil sige, at man må vente og se det hele i 'Familien fra Bryggen', siger hun hemmelighedsfuldt.

Tidligere på året vandt Linse prisen som årets kvindelige reality-deltager ved Reality Awards. Her brugte hun muligheden for at give Se og Hør noget af en opsang