Linse trækker stikket: Heldigt mit mavesår gør hamrende ondt

Linse Kessler er en travl frue for tiden og har en del projekter at se til. Derfor er det vigtigt for hende at snuppe en velfortjent slapper fra tv-optagelser og tidskrævende projekter i ny og næ

Hun er normalt lidt af en linselus (...). Men de mange projekter har gjort Linse Kessler bedre til at koble af og tage en slapper fra hverdagens mange projekter.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Islands Brygges dyre-elskende førstedame er en travl frue, og nu har den arbejdsomme Linse Kessler kastet sig over flere tidskrævende projekter.

Udover det velkendte og populære realityprogram ’Familien fra Bryggen’ har den bramfrie bryggebeboer flere talkshows i vente og desuden snart premiere på et nyt tv-show ved navn ’Linses DyreSquad’, hvor besværlige kæledyr kommer under kærlig behandling af et helt hold af Linse Kesslers kyndige dyre-eksperter.

Men de mange arbejdstimer tærer også på kræfterne hos realitydeltageren, og derfor er der også hårdt brug for at trække stikket i ny og næ og dumpe ned i den bløde sofa foran fjernsynet for at koble af.

Mavesår begynder at gøre ondt
- I øjeblikket arbejder jeg nogle gange 15 timer om dagen, mens jeg samtidig har hele mit hundenetværk ved siden af. Der er simpelthen ikke nok timer i døgnet, lyder det fra Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Linse jubler: Her er lovforslaget, der kan redde dødsdømt hund

Derfor er den populære realitystjerne da også særligt opmærksom på at ’snuppe en slapper’, når trætheden begynder at melde sig. Og med årene er den fortravlede Linse Kessler da også blevet markant bedre til at sige ’STOP OP, Linse!’ og tage et velfortjent afbræk fra den hektiske hverdag, hvor nye tv-optagelser og projekter ofte optager det meste af døgnets 24 timer. Det skriver hun til sine godt 370.000 følgere på Instagram.

- Jeg har jo også et mavesår, som jeg fik for et par år siden. Lige så snart, jeg kører mig selv lidt for hårdt, og kan mærke jeg bliver stresset, får jeg ondt i maven. Det er på en måde ret smart, for i stedet for at gå ned med stress, som jo kan tage flere år at komme sig over, er jeg så 'heldig', at mit mavesår begynder at gøre hamrende ondt – og så er jeg jo nødsaget til at tage det med ro, fortæller Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Efter hacker-afpresning: Linse bryder tabu og viser sine bare bryster

Artiklen fortsætter under billedet ...

Da Linse Kessler besøgte Dyreværnet i Roskilde. Foto: Jonas Olufson.
Da Linse Kessler besøgte Dyreværnet i Roskilde. Foto: Jonas Olufson.

Linse hyldes for uselvisk gerning: Nu har han fået et godt hjem!

Vovserne må ikke springes over
Selv om Linse Kessler naturligvis har hyret en ’babysitter’ til sine hunde, når hun er længe væk, så får hun alligevel dårlig samvittighed, når vovserne kommer til at sidde og vente lidt for længe på, at deres ’mor’ kommer hjem.

- Mine hunde er ekstremt vigtige, slår Linse Kessler fast.

- Og det nytter ikke, de hele tiden bliver sprunget over. Det skal de ikke, tilføjer hun og påpeger at den bedste måde at slappe af på er at gå en lang, fed tur med hundene efterfulgt at et par spejlæg og en blød sofa, mens tv-serien 'The Following' ruller over tv-skærmen.

Bryggen-pige efter indlæggelse: Sådan går det nu

Derfor har Linse Kessler for vane at rive en eftermiddag ud af kalenderen nu og da og takke pænt nej tak til optagelser, sync-indspilninger og andre forpligtelser. Og så lyder devisen sådan her:

- ’Nej, det bliver ikke i dag, det gør jeg fra i morgen af.’ Det er sådan jeg gør – tager en eftermiddag for mig selv en gang i mellem. Selvom de siger: ’Vi kan jo lige lave den optagelse …’ Men nej! Det kan vi ikke, lyder det fra Linse Kessler.

- Det er ikke kun et program, jeg har gang i for tiden, der er er det næsten alt for meget på en gang.

- Lige nu er det meget mere, end jeg har haft før. Men jeg SKAL have meget at se til i min hverdag ... Jeg elsker det stadigvæk! siger hun.

Linses kamp mod åndenød: Se hendes vilde forvandling

Anni, Mia, Mie, Joan og Linse har fået intimbilleder hacket: Dybt ubehageligt

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+