Linses liv tager en helt ny drejning: Her er nyheden fra Spanien

I flere dage har baben fra Bryggen pønset på at afsløre noget stort fra sydens sol. Nu fortæller hun, hvad hun har lagt vilde planer om

For et par uger siden vandt Linse titlen som årets kvindelige realitydeltager

Drømmer du om at holde sommerferie i selskab med Linse Kessler og samtidig nyde en god blanding af sol og sangria, så er muligheden der nu.

Den 51-årige tv-stjerne åbner nemlig sit eget bed and breakfast i Mijas i Spanien. Linses Bed & Breakfast, kommer stedet meget passende til at hedde.

- Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i livet tænkt 'hold kæft hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et dejligt varmt land. Måske arbejde?'. Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det, siger Linse på den video, hun netop har slået op på Facebook.

Hvorfor Linse har taget springet, og hvor meget hun har tænkt sig at være hos sin familie i Danmark, fortæller hun mere om på sin hjemmeside

Her fortæller hun blandt andet, at hun har haft drømmen om at flytte til udlandet, siden hun var ganske ung. Men Mopper kunne ikke lide at flyve, og det holdt Linse hjemme i Danmark.

Linse er et stort familiemenneske, men som hun siger på videoen, kan både Geggo, Cengiz, Alba og Mikkel Kessler og hans familie flyve til Spanien uden problemer.

- Mange vil nok tænke hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også været svært, men de kan hurtigt flyve herned og komme lige så tit de vil, og heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag, skriver hun på sin hjemmeside.

Ifølge Linses hjemmeside er det ikke slut med 'Familien fra Bryggen' til trods for, at hun ikke længere bor på Bryggen.

- Vi holder lige nu en pause med 'Familien fra Bryggen', men vi kommer selvfølgelig igen med en helt ny sæson senere på året, skriver hun.

Linse på et-årsdagen for Moppers død: Jeg glemmer stadig, hun er væk

Uden betydning
Hos TV3 har man løbende været i tæt dialog med Linse Kessler og bifalder beslutningen, som ikke kommer til at få betydning for det populære tv-program ’Familien fra Bryggen’.

- Umiddelbart får det ikke nogen betydning. Lige nu har vi en optagepause. De har haft tryk på i de 12 sæsoner, de har lavet, og de har kørt på uafbrudt. Der har været behov for lige at trække vejret, men umiddelbart får det ingen konsekvenser, fortæller programdirektør hos MTG TV Kenneth Kristensen.

- Så det skal ikke tolkes, som at Linse er ved at trække stikket?

- Nej, tværtimod da. Der kommer skam mere ’Bryggen’.

- Det koster jo mere at producere, hvis I skal fare til Spanien i tide og utide for at filme. Var det ok med jer?

- Vi har det fint nok med, at ’Familien fra Bryggen’ lever det liv, som de lever. Det er det liv, vi har fulgt gennem 12 sæsoner, og det er også det, vi gerne vil følge fremadrettet.

Med Linse Kesslers beslutning om at starte virksomhed i Spanien er der efterhånden ikke meget Bryggen tilbage i ’Familien fra Bryggen’. Linse kommer til at tilbringe meget af sin tid i Spanien, mens Geggo og Cengiz er bosiddende i Dragør. Programmet står dog ikke foran en navneforandring, fortæller han med et glimt i øjet.

- Familien er stadig fra Bryggen. Nogle af de mest ikoniske øjeblikke har været på Bryggen, men også væk fra Bryggen hvad enten det har været i Thailand eller i Spanien. Så familien er fra Bryggen, og det kan man ikke tage ud af dem ligegyldigt hvor de er henne, siger Kenneth Kristensen.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Linse Kessler til hendes eventyr i det spanske.