LIVE: Realitystjerner kørt over

Hvor vildt bliver det, når de festglade paradisoer drager til fodbold? Følg det live her

En der morede sig kongeligt var Nicole Brøggler (Video: Tariq Mikkel Khan)

SLUTRESULTAT: 8-2

Ekstra Bladet er med, når et fodboldhold bestående af garvede realitystjerner skal forsøge at besejre Holbæks U19-hold, der har fået forstærkning af byens borgmester.

Realityholdet starter dagen med en bustur fra København, hvor træner Philip May vil forsøge at holde styr på det festglade hold.

- Jeg har været på banen de sidste to år og ville rigtig gerne have spillet igen, men det går ikke med knæet. Jeg tager trænerrollen, for hvis nogen kan holde styr på dem, så må det være mig, siger en selvsikker Philip May til Ekstra Bladet.

Blandt deltagerne er Nicole Brøggler, der gerne ynder at skille sig ud, men umiddelbart har hun fået klar besked på at beholde tøjet på.

- Jeg har fået at vide af Kit (arrangør, red.), at jeg skal beholde tøjet på. Hun ringede til mig i morges, lyder det bedrøvet fra Nicole Brøggler.

Om Philip May kan holde styr på Patrick Brylov, Lenny Pihl, Caroline Petersen og Nicole Brøggler, og om Nicole Brøggler beholder tøjet på, kan du følge i livefeedet over artiklen. Allerede nu er der hældt rom og cola op i glassene, og festen er i gang.

Læs mere om eventen her: Realitystjerner skal i kamp mod borgmester