Annonce:
Annonce:

L.O.C. og Christiane går fra hinanden

Tre års ægteskab og syv år som kærester er forbi for kendis-parret

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Et af landets virkelige kendis-par, Liam O'Conner (L.O.C.) og Christiane Schaumburg-Müller, har besluttet at gå fra hinanden efter tre års ægteskab og syv år som kærester.

Bruddet beretter Christiane selv om på Instagram, og parrets talskvinde, Salli Mortensen, bekræfter det overfor Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte bruddet på parrets vegne. Ellers har de ingen yderligere kommentarer, hedder det fra talskvinden.

Det sværeste nogensinde
På Instagram skriver Christiane Schaumburg-Müller, at 'dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har skullet skrive', og så fortsætter hun:

'Liam og jeg har efter syv års kærlighed taget det hårde valg at gå hver til sit. Som enhver, der nogensinde har stået i denne situation, ved, er det en hård beslutning, og noget man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget'.

Annonce:

Hårdt er det
'Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenelige, når det, man helst vil, er det modsatte'.

'Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed, vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på - men hårdt er det'.

35-årige L.O.C. og den to år yngre Christiane Schaumburg-Müller blev gift for tre år siden ved et romantisk bryllup på Valdemar Slot på Tåsinge.

For halvandet år siden købte parret en 272 kvadratmeter stor villa i Hellerup for 8,4 millioner kroner. Hvem, der flytter fra villaen, vides endnu ikke.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.


Ekstra Bladet TV mødte sidste år en glad Christiane under en åbning af en Magnum pop-up shop (21. maj 2015 / produceret af Stig Thøgersen)

Annonce:


Christiane Schaumburg-Müller var sidste år dommer i Popstars. Her fortæller hun om en virkelig pinlig oplevelse, hvor hun tabte toppen (sendt 4. november 2014)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: