Annonce:
Annonce:

Lønnen blev afgørende: Derfor sagde Remee nej til mere 'X Factor'

Af rent princip vil Remee ikke finde sig i at få mindre i løn end de andre dommere

Remee fortæller om en mulig 'X Factor'-fremtid på TV2, og hvad han ville ændre ved 'X Factor' hvis han kunne.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Når TV 2 blænder op for en ny sæson 'X Factor' til næste år, bliver det med Thomas Blachman og to ny dommere bag bordet med det store X.

Den skaldede speedsnakker har meldt sig klar til at flytte med 'X Factor' fra DR til TV 2, mens Sanne bliver og er med til at starte et nyt format op på den licensfinansierede kanal. Remee har indtil nu blot sagt, at formatet må fortsætte uden ham.

'X Factor'-bombe fra Remee: Det er slut

Nu afslører Remee over for Ekstra Bladet, at det er et spørgsmål om penge, der har afgjort hans 'X Factor'-fremtid.

Annonce:

- Grunden, til at jeg til sidst og efter lang tids overvejelse takkede pænt nej til 'X Factor' 2019, var, at jeg krævede det, der hedder 'favourite nations'. Det var samme princip, som da jeg kom tilbage til showet for fem år siden efter tre års pause. Det betyder bare, at jeg ikke skal have mere end nogen anden, men heller ikke mindre, skriver Remee i en sms til Ekstra Bladet.

Med andre ord må det formodes, at Remee ikke vil finde sig i, at hans gode kammerat og 'X Factor'-konkurrent Thomas Blachman får mere i løn end ham selv.

- En ting er at resourcerne til at udvikle talenterne skal være ligeværdige, men det vigtigste for mig var værdigheden og princippet, da jeg altid investerer enormt meget af mig selv i 'X Factor' og faktisk statistisk har leveret de bedste resultater i verden som dommer, skriver han videre.

Blachman får millioner på TV2: Jeg gør det ikke for pengenes skyld

For Remee er lønnen i kroner og ører ikke det afgørende. Det er princippet i, at dommerne får det samme. I sin sms til Ekstra Bladet, skriver han, at han var klar til at give forskellen i den løn han og Blachman blev tilbud til velgørenhed.

- Jeg ville hellere end gerne solidarisk have givet differencen til charity, det udelukkende princippet i det, understreger han.

Annonce:

Remees principielle lønovervejelser har trukket langt ud, erkender han. Det har ikke været nemt for den 43-årige nu eks-dommer, der holder så meget af 'X Factor'-formatet og alt omkring det.

Remee vil ikke finde sig i at få mindre i løn end Thomas Blachman. Foto: Mogens Flindt
Remee vil ikke finde sig i at få mindre i løn end Thomas Blachman. Foto: Mogens Flindt

- Jeg er faktisk ked af, at jeg overfor BLU og TV2 trak den så langt og har brugt velmenende folks tid, og komprimenteret timingen for offentliggørelsen og så videre, men alting sker af en grund, og jeg er sikker på, at det nye panel bliver helt rent, friskt og super godt, det er stadig verdens bedste tv format, og nu får jeg også tid til at udvikle mig lidt, skriver han og fortsætter:

- Kommer til at savne den tosse til Thomas og hele det fantastisk dygtige BLU-team meget, men det bliver også sjovt at følge udefra. Jeg har til tider følt mig så symbiotisk med 'X Factor', at man skulle tro nogen havde uploadet formatet inde i mig, joker han.

- Og det er jo vigtigt at få opgraderet sine programmer en gang imellem.

Blachman: Jeg fortsætter kampen på TV2

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: