Annonce:
Annonce:

Lotte Reimar: Løven Risgaard er enhver svigermors drøm

 

Foto: Per Arnesen /DR
Foto: Per Arnesen /DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte


Svigermor-fronten: En god svigersøn køber en buket blomster til sin svigermor. Men ’Løvens hule’-deltager JACOB RISGAARD nøjes ikke med en lille buket!

Den charmerende løve har lige over for sin svigermor købt en stor, ubebygget grund, som han nu laver til en stor blomstermark. Risgaard må være indbegrebet af enhver svigermors drøm!

DF-Fronten: Undskyld, men er det ikke lidt farligt for THULESEN DAHL og Dansk Folkeparti, at blive ved med at skamrose løsgængeren INGER STØJBERG, bare fordi de drømmer om, at hun melder sig ind i deres parti?

Annonce:

Der er vel en reel risiko for, at Støjberg hopper over til veninden PERNILLE VERMUND og Nye Borgerlige, og så har DF-toppen vel bare givet gratis benzin til den Tesla, der for længst har overhalet deres meget slidte Skoda!

Fotocollage/Emil Helms, Jens Dresling
Fotocollage/Emil Helms, Jens Dresling

Bekymrings-fronten: Der er noget, der bekymrer mig mindst lige så meget, som hvor længe coronavirus fortsætter med at frarøve os vores sociale liv!

For kan man overhovedet bo i Danmark, være en del af det danske fællesskab og have et velfungerende socialt liv, hvis man IKKE har set ’Badehotellet’ på TV2?

Foto: Mike Kollöffel/TV2
Foto: Mike Kollöffel/TV2

Fodbold-fronten: Jeg ved slet ikke, om jeg kan finde ud af at se en fodboldkamp uden CARSTEN WERGES stemme! Det er lidt ligesom at drikke en Dark ’n’ Stormy uden rom eller spise en jordbærkage uden creme!
Foto: Emil Agerskov
Foto: Emil Agerskov

Forårs-fronten: Hvad skete der lige her? Det er jo gået direkte fra bidende kolde dage med 15-20 graders frost, kraftig vind, snefald og -fygning til knap 15 grader og sol fra en skyfri himmel.

Kunne DMI for helvede ikke lige ha’ givet et rimelig varsel, så man kunne nå at smide bamsestøvlerne, få lidt forårsplanter i krukkerne og få lagt rosévinen på køl?

Annonce:

Nå, men velkommen forår, din gamle tøjte!

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com

Lov-fronten: Så har Nicklas Bendtner igen været i problemer med loven, da han har kørt uden kørekort og fået beslaglagt sin Porsche.

Jamen jeg var da også blevet helt nervøs for, om år 2021 mon blev året, hvor Bendtner overholdt dansk lov! Men alt er altså på betryggende vis, som det plejer at være!

Foto: Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Vaccine-fronten: Jeg er normalt et meget positivt menneske, men når en nyligt hjerteopereret dansker har brugt knap tre timer hver dag i 31 dage, 62 NemID-nøgler og intet mindre end 111.600 klik på at få en tid til en vaccination, bliver jeg sgu ærlig talt lidt skeptisk i forhold til regeringens målsætning om, hvornår kongeriget er vaccineret!
Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs flere af Lotte Reimars klummer her


Lotte Reimar: - Jeg er dybt bekymret for de unge

Lotte Reimar: Glem vinterbadning - dyrk sex hver dag!

Lotte Reimar til vaccinemodstandere: Hvad har I forestillet jer?

Lotte Reimar: I sku' fandme ha' en olfert!

Lotte Reimar: Ingen bridezilla her!

Lotte Reimar: Man får jo lange patter af det her coronapis!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: