Louise Wolff mistede nært familiemedlem

Tv-værtinden står igen i år i spidsen for DRs årskavalkade ’Året der gik’. Et dødsfald i familien har fyldt i hendes eget liv i 2014

- Hold kæft, hvor gjorde det ondt at miste min tante, men der var også nogle gode ting i det på den måde, at vi som familie rykkede ret tæt sammen, siger Louise Wolff. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
- Hold kæft, hvor gjorde det ondt at miste min tante, men der var også nogle gode ting i det på den måde, at vi som familie rykkede ret tæt sammen, siger Louise Wolff. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)

Tirsdag aften dannede Koncertsalen rammen om optagelserne til Danmarks Radios årsrevy, ’Året der gik’.

Igen i år har DR valgt at hive to rutinerede værter ind til at styre showet og tale med årets hovedpersoner om højdepunkterne fra 2014.

Sammen med Tv-Avisens Kåre Quist er det Louise Wolff, der skal guide seerne gennem årets største hits, politiske skandaler og sportslige højdepunkter, når 'Året der gik' vises på DR1 2. juledag.

For Louise Wolff er det et dødsfald i den nærmeste familien, der har sat det største aftryk i hendes liv i 2014, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg har mistet en tante, der var meget meget nær i mit liv. Så tæt, at hun i virkeligheden nærmest var min mor. Det var meget uventet, at hun døde. Hun var syg i kort tid, så vi nåede slet ikke lige at blive ordentligt forberedt på hendes død, siger Louise Wolff.

Louise Wolff: Sporløs kostede for min egen familie

- Jeg har ikke prøvet før at miste nogen, der var så tæt på, og det har fyldt rigtig meget  for mig i år. Det er det, jeg vil huske 2014 for, fortæller hun.

Midt i sorgen over at miste, har tv-værten for alvor mærket, hvor meget hendes familie betyder for hende.

Rykkede sammen
- Hold kæft, hvor gjorde det ondt at miste min tante, men der var også nogle gode ting i det på den måde, at vi som familie rykkede ret tæt sammen. Vi fik snakket om nogle ting, som vi ellers ikke har snakket om. For eksempel at vi skal huske at passe godt på hinanden, siger 36-årige Louise Wolff, der i forbindelse med dødsfaldet modtog et brev, der har betydet meget.

- Der var også en der skrev i sådan et kondolencebrev, at 'det gør så ondt, fordi det har været så godt'. Og det har jeg virkelig tænk meget på. Det er ret fint sagt, siger tv-værten, der heldigvis også har haft masser af glæde sig over i løbet af 2014.

- Ja, der har bestemt også været gode ting. Jeg har fået en ny kæreste, som jeg er meget meget glad for. Vi skal ikke holde jul sammen. Det gør vi med hver vores familier. Så længe har vi jo heller ikke kendt hinanden. Men nytårsaften skal vi være sammen, fortæller den ellers så private tv-vært om kæresten Jonas Bøgh, der er 33 år og lysdesigner på Det Kongelige Teater.

Tv-vært er flyttet fra kæresten

Det er den 26. december, at DR1 viser 'Året der gik' klokken 20.